Office

  Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip

  Ndryshoni gjuhën:
  Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip siguron një ndërfaqe në shqip të përdoruesit për shumë programe të Microsoft Office 2007.
  • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
   Versioni:

   1

   Emri i skedarit:

   LanguageInterfacePack.exe

   LIP_Help.chm

   Microsoft_Office_Excel.pptx

   Microsoft_Office_Outlook.pptx

   Microsoft_Office_PowerPoint.pptx

   Microsoft_Office_Word.pptx

   Data e botimit:

   13.8.2008

   Madhësia e skedarit:

   14.8 MB

   233 KB

   1.3 MB

   2.7 MB

   2.7 MB

   1.7 MB

    Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip siguron një ndërfaqe në shqip të përdoruesit për:
    • Microsoft Office Excel 2007

    • Microsoft Office Outlook 2007

    • Microsoft Office PowerPoint 2007

    • Microsoft Office Word 2007
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows Vista; Windows XP Service Pack 2

    • Softueri kërkoi: Versionin anglisht të ndonjë pakete të Microsoft Office 2007 që përmban Excel, Outlook, Powerpoint ose Word.
    • Kërkesat e hapësirës së diskut: Përveç hapësirës së diskut, përdorur nga programet e Office 2007 të instaluara aktualisht, kërkohen 20 megabajt (MB) hapësirë në dispozicion në diskun e ngurtë.
   • Për të instaluar këtë shkarkim:
    1. Shkarko skedarin LanguageInterfacePack.exe duke klikuar butonin (sipër) Shkarko dhe duke e ruajtur skedarin në diskun e ngurtë.
    2. Kliko dy herë skedarin e programit LanguageInterfacePack.exe në diskun e ngurtë për të nisur programin e instalimit.
    3. Ndiq udhëzimet në ekran për të përfunduar instalimin.
    4. Sapo të instalohet skedari Lexomë për Microsoft Office 2007 Language Interface Pack mund të gjendet në C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\OFFICE12\LCID\LIPread.htm
    5. Nuk mbështetet përmirësimi i Office 2003 me Office 2003 Language Interface Pack të Office 2007 me Office 2007 Language Interface Pack. Nëse dëshiron të përmirësosh bazën e instalimit të Office 2003 të Office 2007 me Office 2007 Language Interface Pack, duhet:
     • Të çinstalosh Office 2003 Language Interface Pack
     • Të ekzekutosh instalimin e Office 2007 dhe të zgjedhësh opsionet e përmirësimit.
     • Kur të përfundojë instalimi i Office 2007, instalo dhe konfiguro paketën e ndërfaqes së gjuhës së Office-it 2007

     • Aktivizimi i produktit tënd të Office-it:
     • Nëse ke probleme me leximin e të gjithë Kodit të instalimit në dialogun "Eksperti i aktivizimit të Microsoft Office-it" ose nëse i gjithë kodi i instalimit nuk afishohet si duhet gjatë përdorimit të Microsoft® Office Language Interface Pack 2007, të lutem, anulo ekspertin dhe kalo në anglisht produktin për të aktivizuar produktin tënd të Microsoft Office-it.


    Instruksione për përdorim:

    Për të kaluar ndërfaqen e përdoruesit në gjuhën e Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip, ndiq këta hapa:

    1. Lësho Parametrat e gjuhës së Microsoft Office 2007 nga Menyja Nis\Gjithë programet\Microsoft Office\Veglat e Microsoft Office-it.
    2. Përzgjidh skedën Afisho gjuhën dhe, në listën me lëshim poshtë Afisho menytë dhe kutitë e dialogut të Microsoft Office në: përzgjidh gjuhën që dëshiron të afishosh. Gjuha që përzgjodhe duhet të jetë tani afishimi i parazgjedhur.
    3. Në skedën Afisho gjuhën është opsioni për të pasur përputhjen e afishimit të Office-it me afishimin e Windows-it. Gjuha aktuale e Windows-it do të listohet për ty. Nëse dëshiron që afishimi i Office-it të përputhet me afishimin e Windows-it, përzgjidh kutinë e shkallëzimit Vendos që gjuha e afishimit të Microsoft Office-it të përputhet me gjuhën e afishimit të Windows-it Ky parametër refuzon përzgjedhjen që bëre në Listën afisho menytë dhe kutitë e dialogut të Microsoft Office-it.
    4. Në skedën Gjuhët e redaktimit përzgjidh gjuhën që kërkon të aftësosh nga lista Gjuhët e redaktimit në dispozicion dhe kliko Shto. Gjuha që përzgjodhe nuk duhet listuar në listën Gjuhët e aftësuara për redaktim.
    5. Në skedën Gjuhët e redaktimit përzgjidh gjuhën që kërkon të jetë gjuha parësore e redaktimit nga lista Gjuha parësore e redaktimit.
    6. Kliko butonin Në rregull.

    Parametrat e gjuhës që ke përzgjedhur do të kenë efekt herën tjetër kur të nisësh aplikacionet e Office-it.
    Shënim: Ndihma nuk mund të kalojë në gjuhën e Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip. Ndihma do të mbetet gjithmonë në gjuhën origjinale të instalimit.
    Vendos gjithmonë në gjuhën bazë ndihmën e afishuar në listën me lëshim poshtë.

    Për të larguar këtë shkarkim:
     Ndiq këto hapa në edicionin Windows XP Home ose Professional:
    1. Braktis të gjitha programet.
    2. Kliko dy herë ikonën Shto ose largo programe në panelin e kontrollit të Windows-it.
    3. Kliko Microsoft Office Language Interface Pack 2007 në kutinë Programet e instaluara aktualisht, pastaj kliko butonin Largo.
    4. Ndiq instruksionet në ekran.

     Ndiq këto hapa në Windows Vista:
    1. Braktis të gjitha programet.
    2. Kliko dy herë ikonën Programe dhe tipare në panelin e kontrollit të Windows-it.
    3. Në opsionin Çinstalo ose ndrysho një program , kliko Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip në kutinë Programet e instaluara aktualisht, pastaj përzgjidh opsionin Çinstalo.
    4. Ndiq udhëzimet në ekran.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit