Internet Explorer 11 për Windows 7
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Data e shpalljes
  6.11.2013
  Internet Explorer 11 për Windows 7 64-bit Edition dhe Windows Server 2008 R2 64-bit Edition
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Data e shpalljes
  6.11.2013
  Windows Internet Explorer 9 për Windows Vista dhe Windows Server 2008
  Update
  Windows Internet Explorer 9 i lejon sajtet tuaja të uebit të shkëlqejnë dhe të funksionojnë njëlloj si aplikacionet origjinale të kompjuterit tuaj personal.
  FALAS
  Data e shpalljes
  25.5.2011
  Windows Internet Explorer 8 për Windows Vista apo Windows Server 2008
  Update
  Internet Explorer 8. Më i Shpejtë, Më i Lehtë, Më Private, dhe më Sigurtë.
  FALAS
  Data e shpalljes
  1.6.2009
  Windows Internet Explorer 7 LIP Pack për Windows XP
  Update
  Transferoni variantin më të ri të Web kërkuesit botëror më të përhapur.
  FALAS
  Data e shpalljes
  12.3.2008