Falas
Ky aplikacion kërkon versionin më të fundit të Microsoft Edge.
Falas

Përshkrimi

Damë në internet është një lojë interneti me shumë lojtarë. Ju mund të luani damë kundër një shoku, ose të shkoni në hollin e damëve dhe të takoni lojtarë të rinj në internet. Konkurroni me të varurit e tjerë të damëve dhe krahasoni renditjen tuaj.

Pamjet e çastit

Informacione shtesë

Publikuar nga

Player22.com

Data e publikimit

6.9.2023

Madhësia e përafërt

820 kB

Klasifikimi sipas moshës

Për 3 vjeç e lart


Ky aplikacion mund

Hap të gjithë skedarët, pajisjet periferike, aplikacionet, programet dhe regjistrin
Qasja në lidhjen tënde të internetit
Microsoft.storeFilter.core.notSupported_8wekyb3d8bbwe

Instalimi

Merre këtë aplikacion kur të kesh hyrë në llogarinë tënde të Microsoft dhe instaloje në deri në dhjetë pajisje me Windows 10.

Gjuha e mbështetur

English (United States)Raportoje këtë produkt

Hyr për ta raportuar këtë lojë te Microsoft
Raporto këtë produkt për përmbajtje të paligjshme

Përjashtimi ligjor

Ky shitës ka vërtetuar se do të ofrojë vetëm produkte ose shërbime që përputhen me të gjitha ligjet në fuqi.