USD$14.99
USD$14.99

Përshkrimi

Keni një ide, do të dëshironit të bënit vetë disa punime artizanale? Po planifikoni një projekt në shtëpinë tuaj, ndoshta dëshironi të ndërtoni tavolinën tuaj, një verandë apo një dollap? A jeni ende në kërkim të softuerit të përshtatshëm për të planifikuar projektin tuaj dhe për ta nxjerrë atë paraprakisht, mundësisht në 3D? Atëherë DIY CAD Designer është pikërisht për ju! Shkarkoni DIY CAD Designer sot dhe zbatoni projektin tuaj në një mënyrë lozonjare. DIY CAD Designer ka biblioteka të shumta, kështu që ju mund të tërhiqni dhe lëshoni me lehtësi trarët, dërrasat, fletët, shufrat dhe më shumë në skenën tuaj 3D për të ndërtuar projektin tuaj. Ju gjithashtu mund të përdorni importuesin për të importuar modele nga programe të tjera për t'i përdorur në projektin tuaj. Me DIY CAD Designer mund të importoni formatet e mëposhtme: - FBX - OBJ -GLTF2 - STL - Lëviz - 3 MF Ambiente të shumta bibliotekë për punë. DIY CAD Designer përmban bibliotekat e mëposhtme të komponentëve: - Baza - Druri - Metal - Xham - Guri - Komponentët Ka gjithashtu materiale dhe ngjyra të shumta që do t'ju ndihmojnë të zbatoni planin tuaj në mënyrë reale. Ju mund t'i ndryshoni komponentët shpejt dhe me lehtësi me funksionet e redaktimit. Rrotulloni, shkallëzoni, poziciononi ose kopjoni komponentët tuaj. Zgjidhni midis sistemit perandorak [ft] ose metrik [m] të matjes. Mund ta ndryshoni pamjen tuaj me shtypjen e një butoni, qoftë ortogonale apo perspektive, në varësi të aplikacionit. Janë të mundshme edhe kënde më të shpejta shikimi si pamja e përparme ose pamja e sipërme. Me sistemin e dimensionimit 3D, ju mund të lexoni shumë shpejt të gjithë informacionin që dëshironi nga ndërtimi juaj. Me funksionin e fotografisë, mund të krijoni dhe ndani imazhe me rezolucion të lartë të projektit tuaj. Gjithashtu, çfarë prisni? Shkarkoni DIY CAD Designer tani dhe përfitoni plotësisht! Ju uroj shumë argëtim me DIY CAD Designer!

Pamjet e çastit

Njerëzit pëlqejnë edhe

Tiparet

  • Mjet ndërtimi i shpejtë dhe i lehtë
  • Paraqitje realiste 3D
  • Biblioteka e komponentëve të mëdhenj
  • Bibliotekë e madhe materiale
  • Funksioni i importit

Informacione shtesë

Publikuar nga

Softwareentwicklung Kemper

E drejta e autorit

© 2023 Software Development Kemper

Zhvilluar nga

Sebastian Kemper

Data e publikimit

24.1.2023

Madhësia e përafërt

1,34 GB

Klasifikimi sipas moshës

Për 3 vjeç e lart

Kategoria

Edukative

Ky aplikacion mund

Përdorimi i të dhënave të magazinuara në një pajisje magazinimi të jashtme
Qasja programatike në objektet e tua 3D
Përdorimi i bibliotekës tënde të imazheve

Instalimi

Merre këtë aplikacion kur të kesh hyrë në llogarinë tënde të Microsoft dhe instaloje në deri në dhjetë pajisje me Windows 10.

Qasshmëria

Zhvilluesi i produktit beson se ky produkt përmbush kërkesat për qasshmërinë, duke e bërë më të lehtë përdorimin e tij për të gjithë.

Gjuha e mbështetur

English (United States)Raportoje këtë produkt

Hyr për ta raportuar këtë lojë te Microsoft
Raporto këtë produkt për përmbajtje të paligjshme

Përjashtimi ligjor

Ky shitës ka vërtetuar se do të ofrojë vetëm produkte ose shërbime që përputhen me të gjitha ligjet në fuqi.