Falas
Kërkesat e sistemit

Përshkrimi

Xerox Print and Scan Experience enables additional print and scan features for customers using Type 4 Xerox print drivers.

Pamjet e çastit

Informacione shtesë

Publikuar nga

Xerox Corp

E drejta e autorit

Copyright © 2020 Xerox Corporation

Data e publikimit

21.1.2013

Madhësia e përafërt

48,03 MB

Klasifikimi sipas moshës

Për 3 vjeç e lart


Ky aplikacion mund

Hap të gjithë skedarët, pajisjet periferike, aplikacionet, programet dhe regjistrin
Qasja në lidhjen tënde të internetit
Qasja në rrjetet e tua të shtëpisë ose të punës
Mbyllja e vetvetes dhe e dritareve të tij dhe vonimi i mbylljes së aplikacionit të tij
Microsoft.storeFilter.core.notSupported_8wekyb3d8bbwe
Qasja në lidhjen tënde të internetit dhe veprimi si server.
Përdorimi i kredencialeve të tua për domenin e ndërmarrjes

Instalimi

Merre këtë aplikacion kur të kesh hyrë në llogarinë tënde të Microsoft dhe instaloje në deri në dhjetë pajisje me Windows 10.

Gjuha e mbështetur

English (United States)
العربية (المملكة العربية السعودية)
Български (България)
Català (Català)
Čeština (Česká Republika)
Dansk (Danmark)
Deutsch (Deutschland)
Ελληνικά (Ελλάδα)
Español (España, Alfabetización Internacional)
Suomi (Suomi)
Français (France)
עברית (ישראל)
Hrvatski (Hrvatska)
Magyar (Magyarország)
Italiano (Italia)
日本語 (日本)
한국어(대한민국)
Norsk Bokmål (Norge)
Nederlands (Nederland)
Polski (Polska)
Português (Brasil)
Română (România)
Русский (Россия)
Svenska (Sverige)
Türkçe (Türkiye)
Українська (Україна)
中文(中国)
中文(香港特別行政區)
中文(台灣)Raportoje këtë produkt

Hyr për ta raportuar këtë aplikacion te Microsoft