Trace Id is missing
Pređi na glavni sadržaj
Microsoft 365

Za maksimalni svakodnevni učinak

Uz Microsoft 365 dobijate zaštitu na mreži, bezbedno skladište u oblaku i inovativne aplikacije, i sve to u jednom planu.
Microsoft 365 paket aplikacija kao što su Teams, Word, Outlook i još mnogo toga.
Najbolja vrednost za 2–6 osoba

Microsoft 365 Family

$999.00/месец
$10,199.00/година
MS Word MS Excel MS Powerpoint MS Defender MS OneDrive MS Outlook MS Editor MS Clipchamp MS OneNote
 • Za jednu do šest osoba
 • Prijavite se na pet uređaja odjednom
 • Koristite PC računare, Mac računare, telefone i tablet uređaje
 • Do 6 TB bezbednog skladišta u oblaku
 • Aplikacije sa vrhunskim funkcijama i pristupom van mreže
 • Identitet, podaci i bezbednost uređaja
 • Bezbedna e-pošta bez oglasa

Microsoft 365 Personal

$759.00/месец
$7,599.00/година
MS Word MS Excel MS Powerpoint MS Defender MS OneDrive MS Outlook MS Editor MS Clipchamp MS OneNote
 • Za jednu osobu
 • Prijavite se na pet uređaja odjednom
 • Koristite PC računare, Mac računare, telefone i tablet uređaje
 • 1 TB skladišta u oblaku
 • Aplikacije sa vrhunskim funkcijama i pristupom van mreže
 • Identitet, podaci i bezbednost uređaja
 • Bezbedna e-pošta bez oglasa

Pretplata se obnavlja automatski. Otkažite u bilo kom trenutku da biste zaustavili buduće naplate.1
Već imate pretplatu?

Obnovite odmah

Istražite još više pogodnosti programa Microsoft 365

Uporedite Microsoft 365 i Office

Najbolja vrednost za 2–6 osoba

Microsoft 365 Family

$10,199.00/година

Microsoft 365 Personal

$7,599.00/година

Office Home & Student 2021

Jednokratna kupovina za PC ili Mac
$15,299.00

Microsoft 365 Family

Microsoft 365 Personal

Office Home & Student 2021

Microsoft 365 Family
Microsoft 365 Personal
Office Home & Student 2021
Broj korisnika
1–6 osoba
1 osoba
1 PC ili Mac
Broj naloga
1-6
1
1 PC ili Mac
Skladište u oblaku
Do 6 TB (1 TB po osobi)
1 TB
Više uređaja i platformi
Included
Included
Word, Excel, PowerPoint
Included
Included
Included
Outlook
Included
Included
Stalna tehnička podrška
Included
Included
Microsoft Defender
Included
Included
Microsoft Editor
Included
Included
Clipchamp
Included
Included
Microsoft Teams
Included
Included
OneNote
Included
Included
Access (samo za PC računare)
Included
Included
Publisher (samo za PC računare)
Included
Included
Microsoft Forms
Included
Included
Skype
Included
Included
 
 

Office Home & Business 2021

 • Jednokratna kupovina za 1 PC ili Mac
 • Klasične verzije iz 2021. programa Word, Excel, PowerPoint i Outlook
 • Pristup stručnjacima za podršku
Osoba koristi Microsoft Teams na uređaju Surface.

Najčešća pitanja

 • Office 2021 se prodaje kao jednokratna kupovina, što znači da unapred jednom plaćate da biste dobili Office aplikacije za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne i za PC i za Mac računare. Međutim, nema opcija za nadogradnju, što znači da ćete, ako planirate nadogradnju na sledeće glavno izdanje, to izdanje morati da kupite po punoj ceni.

  Microsoft 365 je pretplata koja uključuje najkooperativnije i najaktuelnije funkcije integrisane u vidu besprekornog iskustva. Microsoft 365 uključuje robusne Office aplikacije za stone računare koje su vam poznate, kao što su Word, PowerPoint i Excel. Dobijate i dodatni prostor za skladištenje na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Uz pretplatu ćete uvek dobijati najnovije funkcije, popravke i bezbednosne ispravke, uz stalnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Pretplatu možete da plaćate na mesečnom ili godišnjem nivou, a Microsoft 365 Family plan vam omogućava da sa porodicom delite pretplatu za najviše 6 osoba i da koristite aplikacije na više PC i Mac računara, tableta i telefona.

 • Sistem Microsoft 365 je kompatibilan sa PC i Mac računarima, kao i sa sistemima Android i iOS. Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije vaših uređaja i uslove za druge funkcije.
 • Ne. Aplikacije sistema Microsoft 365 su prilagođene svakoj platformi i svakom operativnom sistemu. Aplikacije dostupne Mac korisnicima i konkretne obuhvaćene funkcije mogu da se razlikuju od onih koje su dostupne korisnicima PC računara. Uz Microsoft 365 možete da budete fleksibilni. Sa vašim nalogom niste ograničeni samo na Mac ili PC računar, pa možete da se prebacujete sa jednog uređaja na drugi.
 • Da. Dokumenti koje ste kreirali u potpunosti pripadaju vama. Možete da ih skladištite na mreži, u usluzi OneDrive ili lokalno, na PC ili Mac računaru.
 • Pristup internetu je potreban da biste instalirali i aktivirali sva najnovija izdanja aplikacija i usluga uključenih u sve planove za Microsoft 365 pretplatu. Ako ste postojeći pretplatnik, imajte u vidu da ne morate ponovo da instalirate ni da kupujete drugu pretplatu.

  Za Microsoft 365 planove, pristup internetu je takođe potreban za upravljanje nalogom sa pretplatom, npr. da biste instalirali Office aplikacije na drugim PC računarima ili da biste promenili opcije naplate. Pristup internetu je potreban i da bi se pristupilo dokumentima uskladištenim na usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stoni računar.

  Takođe treba redovno da se povezujete sa Internetom da bi vaša verzija sistema Microsoft 365 bila ažurna i da biste imali koristi od automatske nadogradnje. Ako se ne povežete sa Internetom makar svakih 31 dana, aplikacije će biti u režimu smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da prikazujete ili štampate dokumente, ali ne i da ih uređujete ni da kreirate nove. Da biste ponovo aktivirali aplikacije, samo se ponovo povežite sa internetom.

  Nije potrebno da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, zato što su kompletne aplikacije instalirane na računaru.

 • Microsoft nalog je kombinacija e-adrese i lozinke pomoću koje se prijavljujete u usluge kao što su OneDrive, Xbox LIVE i Outlook.com. Ako koristite bilo koju od ovih usluga, već imate Microsoft nalog koji možete da koristite, a možete i da kreirate novi nalog. Saznajte više o Microsoft nalogu.

  U sklopu registracije za probnu verziju ili kupovine sistema Microsoft 365 od vas će se tražiti da se prijavite pomoću Microsoft naloga. Morate da se prijavite pomoću ovog naloga da biste instalirali pretplatu na Microsoft 365 i upravljali njom, odnosno da biste koristili neke pogodnosti pretplate, uključujući skladište u oblaku.

 • Microsoft 365 Family možete da delite sa još 5 članova domaćinstva, što obuhvata ukupno 6 korisnika. Microsoft 365 Personal može da koristi jedna osoba.
 • Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, možete da je delite sa najviše pet članova domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da instalira Microsoft 365 na sve svoje uređaje i da se istovremeno prijavi na pet uređaja.

  Da biste dodali nekoga u svoju pretplatu, prijavite se na Microsoft nalog i pratite uputstva na ekranu za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate primiće e-poruku sa koracima koje treba da prati. Nakon što prihvati i dovrši sve korake, informacije o toj osobi, uključujući instalacije koje koristi, prikazivaće se na njenoj stranici „Moj nalog“. Možete prestati da delite svoju pretplatu sa nekim ili da uklonite uređaj koji koristi tako što ćete se prijaviti na Microsoft nalog.

 • Posetite ovu stranicu da biste saznali više o besplatnim aplikacijama.
 • Microsoft Defender je bezbednosna aplikacija za više uređaja koja pomaže pojedincima i porodicama da zaštite svoje podatke i uređaje tako što neprekidno skenira veb tragajući za pretnjama usmerenim na vaš identitet i lične podatke (samo u SAD). Defender vam takođe pomaže da ostanete bezbedniji na mreži uz zaštitu od malvera, bezbednosna obaveštenja u realnom vremenu i bezbednosne savete. Preuzmite aplikaciju Microsoft Defender.
 • Microsoft Defender je nova aplikacija za više uređaja koja pomaže ljudima i porodicama da ostanu bezbedniji na mreži. Microsoft Defender sadrži nove funkcije i pojednostavljeni korisnički interfejs. Microsoft Defender takođe pruža dragocenu zaštitu uređaja za iOS, Android, Windows i Mac, uz zaštitu od malvera, zaštitu veba, bezbednosna obaveštenja u realnom vremenu i bezbednosne savete.1 Microsoft Defender je dostupan u prodavnicama aplikacija Apple, Google i Microsoft i za korišćenje zahteva pretplatu na Microsoft 365 Personal ili Family.

  Windows bezbednost, ranije poznat kao Centar za bezbednost Windows zaštitnika, ugrađena je bezbednost na Windows računarima radi zaštite uređaja i podataka. Windows bezbednost je prethodno instalirana i automatski omogućena. Windows bezbednost sadrži antivirusni softver Microsoft Defender koji štiti Windows uređaj i podatke od virusa, ransomvera, trojanaca i drugog malvera, osim ako antivirusni softver koji ne radi pod operativnim sistemom Microsoft nije aktivan.

 • Besplatna platforma za video montažu u pregledaču dizajnirana da učini kreiranje video zapisa pristupačnim za sve.
 • Dostupnost aplikacija se razlikuje u zavisnosti od uređaja/jezika. Funkcije se razlikuju u zavisnosti od platforme.
 • Funkcije i dostupnost aplikacija mogu se razlikovati u zavisnosti od regiona.
 • [1] Možete otkazati na mreži ako posetite lokaciju Microsoft nalog. Prijavite se pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za kupovinu pretplate, a zatim isključite periodičnu naplatu. Pretplata će nakon toga automatski isteći kada istekne preostalo vreme pretplate. Više detalja potražite u članku „Kako da otkažem Microsoft pretplatu“ na lokaciji Microsoft podrške.
Prati Microsoft 365