Odaberite pravi Microsoft 365 za vas

Upravljajte svakodnevnim zadacima uz Microsoft 365. Uvek ćete biti korak ispred uz najnovije aplikacije koje koriste veštačku inteligenciju, 1 TB skladišta u oblaku po osobi i digitalnu zaštitu za najvažniji sadržaj. Upravljanje zakazanim obavezama, planovima, budžetima i svim ostalim – sve je lako uz Microsoft 365.

Uporedni grafikon
  Microsoft 365 Family Microsoft 365 Personal Office Home & Business 2019

Preporučeno

Jednokratna kupovina za PC i Mac
10.199 RSD / godišnje
7.599 RSD / godišnje
40.699 RSD
Ili kupite za 999 RSD mesečno
Ili kupite za 759 RSD mesečno
Jednokratna kupovina
 
 

Jedna praktična pretplata za maksimalno 6 osoba. Uključuje aplikacije koje koriste veštačku inteligenciju, do 6 TB skladišta u oblaku (1 TB po osobi) i naprednu bezbednost za sve uređaje. 

Jedna praktična pretplata koja uključuje aplikacije koje koriste veštačku inteligenciju, 1 TB skladišta u oblaku i naprednu bezbednost za sve uređaje.

Klasične aplikacije Word, Excel, PowerPoint i Outlook za vaše preduzeće za PC ili Mac.

Premijum aplikacije

 • MicrosoftWord
 • MicrosoftExcel
 • MicrosoftPowerPoint
 • MicrosoftOneNote
 • MicrosoftOutlook
 • MicrosoftAccess (samo za PC)
 • MicrosoftPublisher (samo za PC)

Premijum aplikacije

 • MicrosoftWord
 • MicrosoftExcel
 • MicrosoftPowerPoint
 • MicrosoftOneNote
 • MicrosoftOutlook
 • MicrosoftAccess (samo za PC)
 • MicrosoftPublisher (samo za PC)

Klasične aplikacije

 • MicrosoftWord
 • MicrosoftExcel
 • MicrosoftPowerPoint
 • MicrosoftOutlook
Vrhunska vrednost
 • MicrosoftOneDrive
 • MicrosoftSkype
 • MicrosoftMicrosoft uređivač
 • MicrosoftMicrosoft Family Safety

Vrhunska vrednost

 • MicrosoftOneDrive
 • MicrosoftSkype
 • MicrosoftMicrosoft uređivač

Vrhunska vrednost

 

[Nije obuhvaćeno]
Funkcija proizvoda      

Upotreba 

Do 6 osoba 

1 osoba 

1 PC/MAC računar 

Više uređaja 

Svaka osoba može istovremeno da koristi do 5 uređaja. 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Radi pod operativnim sistemima Windows, macOS, iPadOS, iOS i Android 

Koristite omiljene uređaje kod kuće ili u pokretu. 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Word, Excel, PowerPoint, OneNote 

Radite van mreže i primenjujte napredno oblikovanje koristeći moćne aplikacije za stone računare. 

Premium

Premium

Klasično

OneDrive skladište u oblaku 

Napravite rezervne kopije datoteka i fotografija i pristupajte im na svim uređajima. Sačuvajte Office dokumente u usluzi OneDrive da biste omogućili automatsko čuvanje i lako deljenje. 

Do 6 TB – 1 TB po osobi 

1 TB

Nije obuhvaćeno

Microsoft Family Safety 

Primajte automatska upozorenja o dolasku i polasku4, kao i izveštaje o bezbednoj vožnji4 u Microsoft Family Safety, aplikaciji za mobilne uređaje koja vodi računa o fizičkoj bezbednosti i digitalnoj dobrobiti. 

Nije obuhvaćeno

Nije obuhvaćeno

Outlook 

Objedinite e-poštu i kalendare u jednoj aplikaciji za stone računare. 

Microsoft uređivač 

Samouvereno pišite u okviru dokumenata, e-pošte i veba pomoću funkcija koje vam pomažu da poboljšate pravopis, gramatiku i stil. 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Kreativne alatke koje koriste veštačku inteligenciju 

Dobijajte predloge za dizajn, pisanje i govor pomoću pametnih funkcija, kao što su Trener za izlagače, Pomoćnik za pisanje biografije, Dizajner i Ideje za PowerPoint. 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Vrhunski kreativni sadržaj 

Pristupajte proširenoj kolekciji kreativnog sadržaja besplatno, uključujući predloške, zbirku fotografija, ikone i fontove. 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Napredna bezbednost usluge OneDrive 

Budite sigurni da su vaše datoteke zaštićene uz ugrađene funkcije detekcije ransomvera i oporavka od njih i koristite verifikaciju identiteta u dva koraka za pristupanje najvažnijim datotekama u OneDrive ličnom trezoru. 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Napredne postavke bezbednosti za Outlook.com 

Zaštitite e-poruke šifrovanjem poruka i uklanjanjem opasnih priloga1 i dodajte personalizaciju uz prilagođeno ime domena e-pošte. 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Skype 

Budite u kontaktu sa prijateljima i porodicom na njihovim mobilnim ili fiksnim telefonima uz 60 minuta Skype poziva mesečno.2 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Pristupajte najnovijim ispravkama

Budite uvek korak ispred uz pristup najnovijim funkcijama, odmah po njihovom objavljivanju. 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Specijalne ponude partnera 

Pristupajte novim i jedinstvenim pogodnostima koje pruža nekoliko Microsoft partnera.3

 Nije obuhvaćeno

Stalna tehnička podrška 

Zatražite pomoć putem ćaskanja ili pozivanjem određenog broja telefona, bez dodatnih troškova za sve vreme trajanja pretplate. 

 Nije obuhvaćeno

Kako da kupite

Godišnja pretplata

Godišnja pretplata

Jednokratna kupovina

Želite li da kupite Office jednokratno?

Kompatibilan sa sistemom Windows 10, Office 2019 za Mac je kompatibilan sa tri najnovije verzije operativnog sistema macOS.

Office Home & Business 2019

40.699,00 дин.

Word, Excel, PowerPoint i Outlook za 1 PC ili Mac računar.

Office Professional 2019

69.899,00 дин.

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher i Access za 1 PC računar.

Office Home & Student 2019

15.299,00 дин.

Word, Excel, PowerPoint za 1 PC ili Mac računar.


Tražite druge opcije?

Nabavite Office za studente

Upoređivanje svih opcija

Isprobajte Office besplatno

Obnovi moju pretplatu na Microsoft 365


Tražite samostalne aplikacije sistema Office?

Kompatibilno sa operativnim sistemom Windows 10 ili macOS. Pogledajte sistemske zahteve za informacije o potpunoj kompatibilnosti i zahtevima funkcija.

Publisher

17.799,00 дин.


|

Office 2019 se prodaje kao jednokratna kupovina, što znači da unapred jednom plaćate da biste dobili Office aplikacije za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne i za PC i za Mac računare. Međutim, nema opcija za nadogradnju, što znači da ćete, ako planirate nadogradnju na sledeće glavno izdanje, to izdanje morati da kupite po punoj ceni.
 
Microsoft 365 je pretplata koja uključuje najkooperativnije i najaktuelnije funkcije integrisane u vidu besprekornog iskustva. Microsoft 365 uključuje robusne Office aplikacije za stone računare koje su vam poznate, kao što su Word, PowerPoint i Excel. Dobijate i dodatni prostor za skladištenje na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Uz pretplatu ćete uvek dobijati najnovije funkcije, popravke i bezbednosne ispravke, uz stalnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Pretplatu možete da plaćate na mesečnom ili godišnjem nivou, a Microsoft 365 Family plan vam omogućava da sa porodicom delite pretplatu za najviše 6 osoba i da koristite aplikacije na više PC i Mac računara, tableta i telefona.

To znači da će vaša pretplata na Office 365 automatski biti preimenovana u Microsoft 365. Nabavite sve što Office 365 ima, a što vam se sviđa uz dodatne pogodnosti odmah po njihovom objavljivanju i sve to po istoj ceni. Ne morate ništa da preduzimate. Promene stupaju na snagu od 21. aprila 2020.

Sistem Microsoft 365 je kompatibilan sa PC i Mac računarima, kao i sa sistemima Android i iOS. Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije uređaja i za druge zahteve funkcija.

Ne. Aplikacije sistema Microsoft 365 su prilagođene svakoj platformi i svakom operativnom sistemu. Aplikacije dostupne Mac korisnicima i konkretne obuhvaćene funkcije mogu da se razlikuju od onih koje su dostupne korisnicima PC računara. Uz Microsoft 365 možete da budete fleksibilni. Sa vašim nalogom niste ograničeni samo na Mac ili PC računar, pa možete da se prebacujete sa jednog uređaja na drugi.

Da. Dokumenti koje ste kreirali u potpunosti pripadaju vama. Možete da ih skladištite na mreži, u usluzi OneDrive ili lokalno, na PC ili Mac računaru.

Pristup internetu je potreban da biste instalirali i aktivirali sva najnovija izdanja aplikacija i usluga uključenih u sve planove za Microsoft 365 pretplatu. Ako ste postojeći pretplatnik, imajte u vidu da ne morate ponovo da instalirate ni da kupujete drugu pretplatu.

 

Za Microsoft 365 planove, pristup internetu je takođe potreban za upravljanje nalogom sa pretplatom, npr. da biste instalirali Office aplikacije na drugim PC računarima ili da biste promenili opcije naplate. Pristup internetu je potreban i da bi se pristupilo dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare.

 

Takođe treba redovno da se povezujete sa Internetom da bi vaša verzija sistema Microsoft 365 bila ažurna i da biste imali koristi od automatske nadogradnje. Ako se ne povežete sa Internetom makar svakih 31 dana, aplikacije će biti u režimu smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da prikazujete ili štampate dokumente, ali ne i da ih uređujete ni da kreirate nove. Da biste ponovo aktivirali aplikacije, samo se ponovo povežite sa internetom.

 

Nije potrebno da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, zato što su kompletne aplikacije instalirane na računaru.

Microsoft nalog je kombinacija e-adrese i lozinke pomoću koje se prijavljujete u usluge kao što su OneDrive, Xbox LIVE i Outlook.com. Ako koristite bilo koju od ovih usluga, već imate Microsoft nalog koji možete da koristite, a možete i da kreirate novi nalog. Saznajte više o Microsoft nalogu.

 

U sklopu registracije za probnu verziju ili kupovine sistema Microsoft 365 od vas će se tražiti da se prijavite pomoću Microsoft naloga. Morate da se prijavite pomoću tog naloga da biste mogli da instalirate pretplatu na Microsoft 365 i upravljate njom ili da biste koristili neke prednosti pretplate, uključujući OneDrive skladište.

Microsoft 365 Family možete da delite sa još 5 članova domaćinstva, što obuhvata ukupno 6 korisnika. Microsoft 365 Personal može da koristi jedna osoba.

Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, možete da je delite sa najviše pet članova domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da instalira Microsoft 365 na sve svoje uređaje i da se istovremeno prijavi na pet uređaja.

 

Da biste dodali nekoga u svoju pretplatu, posetite https://account.microsoft.com i pratite uputstva na ekranu za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate primiće e-poruku sa koracima koje treba da prati. Nakon što prihvati i dovrši sve korake, informacije o toj osobi, uključujući instalacije koje koristi, prikazivaće se na njenoj stranici „Moj nalog“. Ako želite da obustavite deljenje pretplate sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ta osoba koristi na https://account.microsoft.com.

Posetite ovu stranicu da biste saznali više o besplatnim aplikacijama.

Aplikacija Microsoft Family Safety omogućava vama i vašoj porodici da stvorite zdrave navike i zaštitite one koje volite. Pomoću aplikacije Microsoft Family Safety možete da postavljate odgovarajuće filtere, ograničenja i dozvole pogodne za vašu porodicu. Kao pretplatnik na Microsoft 365 Family, u aplikaciji za mobilne uređaje „Family Safety“ dobijate dodatne funkcije, uključujući upozorenja za lokaciju i bezbednu vožnju. Saznajte više tako što ćete posetiti: https://www.microsoft.com/microsoft-365/family-safety

 

Napomena:  

Za lokacijska upozorenja i funkcije za bezbednu vožnju je neophodna pretplata na Microsoft 365 Family. Dostupnost se razlikuje u zavisnosti od platforme za rad i tržišta. Dozvole za lokaciju moraju da budu aktivne da biste primali automatska upozorenja o dolasku i polasku. Funkcije za bezbednu vožnju su dostupne samo u SAD, UK, Kanadi i Australiji. 

Odricanja odgovornosti
Dostupnost aplikacija se razlikuje u zavisnosti od uređaja/jezika. Funkcije se razlikuju u zavisnosti od platforme.
[1] Bezbednosne funkcije važe za korisnike koji imaju e-adresu @outlook.com, @hotmail.com, @live.com ili @msn.com.
[2] 60 minuta mesečno. Potreban je Skype nalog. Ne obuhvata specijalne, premium i negeografske brojeve. Pozivanje telefona je dostupno samo u izabranim zemljama. Skype minuti su dostupni u izabranim zemljama. Primenjuju se izuzeci. Posetite microsoft365.com/information
[3] Dostupno samo u SAD, UK, Australiji, Kanadi 
[4] Za lokacijska upozorenja i funkcije za bezbednu vožnju je neophodna pretplata na Microsoft 365 Family. Dostupnost se razlikuje u zavisnosti od platforme za rad i tržišta. Dozvole za lokaciju moraju da budu aktivne da biste primali automatska upozorenja o dolasku i polasku. Funkcije za bezbednu vožnju su dostupne samo u SAD, UK, Kanadi i Australiji.