Isprobajte Microsoft 365 besplatno

Preuzmite besplatnu probnu verziju i dobićete pristup najnovijim aplikacijama koje koriste veštačku inteligenciju, 1 TB skladišta u oblaku po osobi i vrhunske funkcije za mobilne uređaje kako biste bili u toku gde god da se nalazite i koji god uređaj da koristite.

Nakon besplatne probe koja traje 1 mesec, Microsoft 365 Family košta 10.199,00 дин. godišnje. Neophodna je kreditna kartica. Otkažite u bilo kom trenutku da biste zaustavili buduće naplate.1

Osoba radi na tabletu.

Za najviše 6 osoba

6 TB skladišta na oblaku – 1 TB po osobi

Premijum aplikacije

Radi istovremeno na više platformi i uređaja.2


Uključena premijum vrednost

Produktivnost, povezanost i bezbednost.


Pametni telefon, tablet i laptop prikazuju Microsoft 365 aplikacije.

Besplatna probna verzija za Microsoft 365 na svim vašim uređajima

Preuzmite i instalirajte Office aplikacije besplatno na više PC/Mac računara, tableta i telefona. Pregledajte, uredite, analizirajte i predstavite svoje dokumente sa radne površine na Windows, Apple® i Android™ uređajima.

1 TB prostora u OneDrive skladištu na oblaku po osobi

Sačuvajte datoteke u usluzi OneDrive i prebacujte se sa uređaja na uređaj trenutno. Obezbedite osetljive datoteke u OneDrive ličnom sefu.
Logotip Microsoft OneDrive i ekran sa prikazom usluge OneDrive.

Čuvamo vam leđa

Kreiranje sadržaja „Klasa A“

Koristite moćne funkcije za brzo kreiranje sadržaja profesionalnog izgleda.

Posvećenost pristupačnosti

Microsoft 365 pruža aplikacije najbolje u klasi i moćne usluge na oblaku sa ugrađenom pristupačnošću.

Jedno rešenje za sve vaše uređaje

Koristite telefone, tablete i računare za obavljanje posla, školskih radova i porodičnih obaveza uz Microsoft 365.

Zaštitite ono što je važno

Pravite rezervne kopije fotografija i datoteka i pristupajte im uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku. Osim toga, zahvaljujući fascikli „Lični trezor”, dobijate dodatni sloj bezbednosti uz potvrdu identiteta u dva koraka za najvažnije datoteke.

Vama na usluzi

Uz pretplatu za Microsoft 365 dobijate tehničku podršku za sve uređaje kako biste mogli brzo da nastavite rad na projektu.

Redizajnirajte svoju produktivnost

Skenirajte papire, potpisujte PDF datoteke i pretvarajte štampane liste u digitalne dokumente uz Office aplikaciju za mobilne uređaje.

Nabavite Microsoft 365

Premium Office aplikacije, dodatno skladište na oblaku, napredna bezbednost i još mnogo toga, sve u okviru jedne odgovarajuće pretplate.

Nabavite Microsoft 365 Family

Microsoft 365 za preduzeća

|

Office 2021 se prodaje kao jednokratna kupovina, što znači da unapred jednom plaćate da biste dobili Office aplikacije za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne i za PC i za Mac računare. Međutim, nema opcija za nadogradnju, što znači da ćete, ako planirate nadogradnju na sledeće glavno izdanje, to izdanje morati da kupite po punoj ceni.

 

Microsoft 365 je pretplata koja uključuje najkooperativnije i najaktuelnije funkcije integrisane u vidu besprekornog iskustva. Microsoft 365 uključuje robusne Office aplikacije za stone računare koje su vam poznate, kao što su Word, PowerPoint i Excel. Dobijate i dodatni prostor za skladištenje na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Uz pretplatu ćete uvek dobijati najnovije funkcije, popravke i bezbednosne ispravke, uz stalnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Pretplatu možete da plaćate na mesečnom ili godišnjem nivou, a Microsoft 365 Family plan vam omogućava da sa porodicom delite pretplatu za najviše šest osoba i da koristite aplikacije na više PC i Mac računara, tableta i telefona.

To znači da će vaša pretplata na Office 365 automatski biti preimenovana u Microsoft 365. Nabavite sve što Office 365 ima, a što vam se sviđa uz dodatne pogodnosti odmah po njihovom objavljivanju i sve to po istoj ceni. Ne morate ništa da preduzimate. Promene stupaju na snagu od 21. aprila 2020.

Sistem Microsoft 365 je kompatibilan sa PC i Mac računarima, kao i sa sistemima Android i iOS. Pogledajte sistemski zahtevi za kompatibilne verzije uređaja i za druge zahteve funkcija.

Ne. Aplikacije sistema Microsoft 365 su prilagođene svakoj platformi i svakom operativnom sistemu. Aplikacije dostupne Mac korisnicima i konkretne obuhvaćene funkcije mogu da se razlikuju od onih koje su dostupne korisnicima PC računara. Uz Microsoft 365 možete da budete fleksibilni. Sa vašim nalogom niste ograničeni samo na Mac ili PC računar, pa možete da se prebacujete sa jednog uređaja na drugi.

Da. Dokumenti koje ste kreirali u potpunosti pripadaju vama. Možete da ih skladištite na mreži, u usluzi OneDrive ili lokalno, na PC ili Mac računaru.

Pristup internetu je potreban da biste instalirali i aktivirali sva najnovija izdanja aplikacija i usluga uključenih u sve planove za Microsoft 365 pretplatu. Ako ste postojeći pretplatnik, imajte u vidu da ne morate ponovo da instalirate ni da kupujete drugu pretplatu.

 

Za Microsoft 365 planove, pristup internetu je takođe potreban za upravljanje nalogom sa pretplatom, npr. da biste instalirali Office aplikacije na drugim PC računarima ili da biste promenili opcije naplate. Pristup internetu je potreban i da bi se pristupilo dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate Aplikacija OneDrive Desktop.

 

Takođe treba redovno da se povezujete sa Internetom da bi vaša verzija sistema Microsoft 365 bila ažurna i da biste imali koristi od automatske nadogradnje. Ako se ne povežete sa Internetom makar svakih 31 dana, aplikacije će biti u režimu smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da prikazujete ili štampate dokumente, ali ne i da ih uređujete ni da kreirate nove. Da biste ponovo aktivirali aplikacije, samo se ponovo povežite sa internetom.

 

Nije potrebno da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, zato što su kompletne aplikacije instalirane na računaru.

Microsoft nalog je kombinacija e-adrese i lozinke pomoću koje se prijavljujete u usluge kao što su OneDrive, Xbox LIVE i Outlook.com. Ako koristite bilo koju od ovih usluga, već imate Microsoft nalog koji možete da koristite, a možete i da kreirate novi nalog. Saznajte više o Microsoft nalogu.

 

U sklopu registracije za probnu verziju ili kupovine sistema Microsoft 365 od vas će se tražiti da se prijavite pomoću Microsoft naloga. Morate da se prijavite pomoću tog naloga da biste mogli da instalirate pretplatu na Microsoft 365 i upravljate njom ili da biste koristili neke prednosti pretplate, uključujući OneDrive skladište.

Microsoft 365 Family možete da delite sa još 5 članova domaćinstva, što obuhvata ukupno 6 korisnika. Microsoft 365 Personal može da koristi jedna osoba.

Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, možete da je delite sa najviše pet članova domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da instalira Microsoft 365 na sve svoje uređaje i da se istovremeno prijavi na pet uređaja.

 

Da biste dodali nekoga u svoju pretplatu, posetite https://account.microsoft.com i pratite uputstva na ekranu za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate primiće e-poruku sa koracima koje treba da prati. Nakon što prihvati i dovrši sve korake, informacije o toj osobi, uključujući instalacije koje koristi, prikazivaće se na njenoj stranici „Moj nalog“. Ako želite da obustavite deljenje pretplate sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ta osoba koristi na https://account.microsoft.com.

Posetite ova stranica da biste saznali više o besplatnim aplikacijama.

Aplikacija Microsoft Family Safety omogućava vama i vašoj porodici da stvorite zdrave navike i zaštitite one koje volite. Pomoću aplikacije Microsoft Family Safety možete da postavljate odgovarajuće filtere, ograničenja i dozvole pogodne za vašu porodicu. Kao pretplatnik na Microsoft 365 Family, u aplikaciji za mobilne uređaje „Family Safety“ dobijate dodatne funkcije, uključujući upozorenja za lokaciju i bezbednu vožnju. Saznajte više tako što ćete posetiti: https://www.microsoft.com/microsoft-365/family-safety

 

Napomena:

Za lokacijska upozorenja i funkcije za bezbednu vožnju je neophodna pretplata na Microsoft 365 Family. Dostupnost se razlikuje u zavisnosti od platforme za rad i tržišta. Dozvole za lokaciju moraju da budu aktivne da biste primali automatska upozorenja o dolasku i polasku. Funkcije za bezbednu vožnju su dostupne samo u SAD, UK, Kanadi i Australiji.

[1] Od vas se traži da navedete informacije o kreditnoj kartici kako biste bili sigurni da neće doći do prekida u radu usluge kada se probni period završi. Sa kreditne kartice neće biti naplaćeno do kraja probnog perioda. Možete da otkažete u bilo kom trenutku tokom probnog perioda tako što ćete kliknuti na opciju „Isključi periodičnu naplatu za“ Moj nalog.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je zaštitni znak kompanije Google Inc.

[2] Dostupno kao zasebna mobilna aplikacija.
[3] Za lokacijska upozorenja i funkcije za bezbednu vožnju je neophodna pretplata na Microsoft 365 Family. Dostupnost se razlikuje u zavisnosti od platforme za rad i tržišta. Dozvole za lokaciju moraju da budu aktivne da biste primali automatska upozorenja o dolasku i polasku. Funkcije za bezbednu vožnju su dostupne samo u SAD, UK, Kanadi i Australiji.