Windows Live

Pomoćnik za prijavljivanje za Windows Live ID 6.5

Promena jezika:
Pomoćnik za prijavljivanje u Windows Live ID 6.5 instalira Windows Live ID dobavljača na mreži za operativni sistem Windows 7. Ovaj dobavljač omogućava povezivanje Windows Live ID-a sa Windows 7 korisničkim nalogom.
 • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
  Verzija:

  6.5

  Naziv datoteke:

  wllogin_32.msi

  wllogin_64.msi

  Datum objavljivanja:

  1.10.2009.

  Veličina datoteke:

  4.4 MB

  6.3 MB

   Pomoćnik za prijavljivanje za Windows Live™ ID 6.5 instalira Windows Live ID dobavljača na mreži za Windows® 7. Pošto omogućava povezivanje Windows Live ID-a sa korisničkim nalogom u okviru operativnog sistema Windows 7, ovaj dobavljač na mreži osposobljava Windows 7 aplikacije za obavljanje sjajnih funkcija poput deljenja dokumenata, slika, muzike i video zapisa.

   Pogodnosti

   Pomoćnik za prijavljivanje uz pomoć dobavljača na mreži omogućava Windows 7 aplikaciji koja se izvršava na jednom računaru da identifikuje druge računare koji su povezani sa istim Windows Live ID-om i da komunicira sa njima. Jednostavnim povezivanjem Windows Live ID-a sa korisničkim nalogom na svakom Windows 7 računaru koji posedujete, tim računarima pružate mogućnost da se lakše nego pre uzajamno identifikuju i rade zajedno. Aplikacije mogu da iskoriste prednost koju nudi ova mogućnost da bi podržale ovakav scenario: Boban želi da u okviru svoje matične grupe deli određene dokumente sa suprugom, ali ne i sa decom. Dovoljno je da Boban navede samo Windows Live ID korisničko ime svoje supruge i da joj time omogući jedinstven pristup dokumentima na svom računaru.

   Pored toga, pomoćnik za prijavljivanje uključuje nove funkcije namenjene korisnicima Windows Live ID usluga. Pratite Windows Live ID blog da biste dobili predstojeća obaveštenja.


   Preuzimanje pomoćnika za prijavljivanje znači da pristajete na izjavu o privatnosti i ugovor o licenciranju programa Pomoćnik za prijavljivanje za Windows Live ID 6.5. Buduće ispravke za Pomoćnik za prijavljivanje i ostale Microsoft programe ćete dobijati od usluge Microsoft Update.
   Izjava o privatnosti
   Informacije o usluzi Microsoft Update

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows Server 2008; Windows Vista; Windows Vista 64-bit Editions Service Pack 1; Windows XP; Windows XP 64-bit

    Windows XP (servisni paketi 2 i 3)
    Windows Vista (servisni paketi 1 i 2)
    Windows 7
    Windows Server 2008 (servisni paket 2)
    Windows 7 Server
  • Da biste instalirali Pomoćnik za prijavljivanje za Windows Live ID 6.5, kliknite dvaput na paket koji odgovara vašoj platformi.
   • Ako imate 32-bitni operativni sistem, preuzmite i instalirajte wllogin_32 msi. (Ovo preuzimanje je podesno za većinu korisnika operativnog sistema Windows)
   • Ako imate 64-bitni operativni sistem, preuzmite i instalirajte wllogin_64 msi.

Popularna preuzimanja

  • 02

   Pomoćnik za prijavljivanje u Windows Live

   Olakšava deljenje dokumenata, fotografija i drugih datoteka u programskom paketu Windows Live Essentials, kao i prebacivanje sa jednog Windows Live ID-a na drugi u programu Internet Explorer. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

  • 03

   Windows Live Writer

   Windows Live Writer omogućava da vođenje bloga bude prava sitnica. Možete da dodate fotografije i video zapise, pažljivo sve formatirate i objavite unutar većine usluga za vođenje bloga. Znajte da kada kliknete na dugme „Preuzmi“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluga i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

  • 04

   Microsoft Camera Codec Pack (6.3.9721.0)

   Microsoft Camera Codec Pack omogućava prikaz različitih formata datoteka karakterističnih za određeni uređaj. Napomena: klikom na dugme „Preuzmi“ pristajete na Microsoft ugovor o korišćenju usluga i izjavu o privatnosti i kolačićima. Dodatni detalji su navedeni u nastavku.

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver