Pet veština upravljanja vremenom koje će vam pomoći da radite manje

Između zakazanih obaveza sa dobavljačima, klijentima i sopstvenim timom, kao i sav posao koji treba da obavite, ta vlasnike preduzeća efektno upravljanje vremenom je ključno. Uostalom, kada nema dovoljno vremena, stvari padaju kroz pukotine, skreću sa puta ili ih jednostavno zaboravite – a to može negativno da utiče na posao, da poveća nivo stresa i čak da vama lično stvori probleme.

Naravno, nema leka za pretrpan raspored i nema univerzalnog pristupa efikasnom upravljanju vremenom, ali postoji softver za upravljanje vremenom koji možete da prilagodite za organizaciju i koji možete da vam pomogne da na najbolji način iskoristite svaki dan. Evo nekoliko načina za koje će vlasnici preduzeća smatrati korisnim ovaj softver:

  1. Fakturisanje. Pronalaženjem rešenja koje vam omogućava da kreirate i distribuirate digitalne fakture i skladištite sve u oblaku, ne samo da ćete ubrzati korak, već ćete uštedeti dragoceni kancelarijski prostor. Pored toga, trenutni i laki pristup datotekama na svim uređajima omogućava vršenje promena u pokretu, rad na fakturama sa bilo kog mesta i proveru zapisa bez obzira na to gde se nalazite. Kao bonus, fakturisanje na mreži može da vam pomogne u otklanjanju mnogih troškova povezanih sa papirom, mastilom i poštarinom i da smanji vaše troškove fakturisanja za skoro trećinu.
  2. Planiranje. Umesto da testirate veštine za upravljanje vremenom svaki put kada treba da preradite raspored, možete da koristite najnoviji softver da biste pojednostavili rezervacije. Uz moć planiranja klijenata, sastanaka i osoblja pomoću tehnologije koja je dizajnirana da vidite krupniju sliku, možete da uštedite svoje i njihovo vreme. Naravno, planeri nisu samo za internu upotrebu. Oni su i sjajna alatka za klijente. Tako što ćete im dati pristup aplikaciji za mobilne uređaje koja omogućava klijentima da rezervišu svoje sastanke na mreži – bez obzira na to gde su – podstaći ćete ih da efikasnije upravljaju svojim vremenom. I zbog toga što možete da uređujete i vršite ažuriranja i da pratite više rasporeda sa jednog mesta, život će vam biti lakši.

MyAnalytics

MyAnalytics
  1. Praćenje kilometraže. Uz softver za praćenje koji vam omogućava da digitalno čuvate zapise o kilometraži, možete da poboljšate čuvanje zapisa i da unesete kilometražu sa bilo kog mesta. Uz digitalne evidencije kojima se može lako pristupiti i koje je moguće urediti pomoću softvera dizajniranog za vaše potrebe, možete da uštedite i vreme.
  2. Uspešno poslovanje. U stalnoj težnji za obavljanjem posla „napolju“ i uz okupiranu pažnju, odgovarajući softver je od ključne važnosti. Pronalaženjem rešenja koje vam omogućava da digitalno navedete informacije preduzeća i ažurirate ih na više lokacija odjednom, možete da obezbedite da su informacije preduzeća uvek ispravne –i da dobijete više vremena da se usredsredite na svoje proizvode, usluge i klijente. Pored toga, kada odaberete rešenje koje omogućava pristup svim važnim informacijama sa jedne lokacije, možete jednostavno da se prijavite na jedno čvorište i da pratite stvari kao što su otvorene fakture, neposlate marketinške kampanje i zakazane obaveze klijenta, kao i svoje utiske na mreži, a možete da dobijate predložene radnje i obaveštenja o aktivnostima u aplikacijama.
  3. Organizovanje kontakata. Pomoću integracije poslovnih kontakata sa softverom za upravljanje vremena koji je dizajniran da ide svuda sa vama, nikada nećete ostati bez pristupa važnim klijentima, dobavljačima ili timu. Uz moć delegiranja posla, poručivanja zaliha i razgovora sa klijentima sa bilo kog mesta, ovo može da bude moćna alatka koja podstiče uspešno poslovanje.

Kada je u pitanju upravljanje vremenom u poslovanju – to može da predstavlja razliku između uspeha i neuspeha, zatvaranja ponude ili ostavljanja otvorene ponude, povezivanje sa klijentima ili propuštanje prilike. Zato je izbor rešenja softvera za upravljanje vremenom koje vam omogućava da uradite više od pregleda i deljenja kalendara od suštinskog značaja. Pronalaženjem alatke koja integriše fakturisanje, kontakte, kalendare, softver za planiranje i prisustvo na mreži u jedno čvorište, možete da uradite više u kancelariji i u pokretu – sa bilo kog mesta. I ne samo to, već možete i efikasnije da vodite preduzeće – što vam može pomoći da budete u toku sa projektima, zahtevima i listom zaduženja i da smanjite stres tako da možete istinski da uživate u plodovima svoga rada.

Prvi koraci uz Microsoft 365

To je Office koji poznajete uz dodatne alatke koje vam pomažu da unapredite saradnju kako biste mogli da obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Kupite odmah
Srodan sadržaj
Produktivnost

Pet načina za integrisane aplikacije kalendara na mreži povećavaju produktivnost

Pročitajte više
Produktivnost

Učinite sastanke zanimljivijim uz digitalne bele table

Pročitajte više
Produktivnost

Pet načina na koje ankete mogu da povećaju angažovanje na sastancima na mreži

Pročitajte više
Produktivnost

5 načina za saradnju udaljenih radnika

Pročitajte više

Poslovni uvidi i ideje ne obuhvataju profesionalne poreze ili finansijske savete. Trebalo bi da se obratite vlastitom poreskom ili finansijskom stručnjaku da biste porazgovarali o ovoj situaciji.