Globalna radna snaga: Nov način rada

Savremeni radni prostor je knjiga koju su napisale generacije sa veoma različitim iskustvima. Dodajte tome činjenicu da sve više preduzeća radi globalno i mora da okupi timove sa kulturnim i geografskim razlikama. Pa kako organizacije upravljaju ovom razlikom između generacija, kultura i lokacija?

Pogledajte ovu epizodu serijala „Moderan radni prostor“ – „Globalna radna snaga: nov način rada“ da biste videli kako Kem Marston, Predsednik za generacijske uvide i Keli Džoslin, direktor sektora za talente u preduzeću Mastercard razgovaraju o strategijama za kreiranje okruženja za društvenu saradnju koja pomažu zaposlenima da razumeju kako da bolje sarađuju da bi omogućili bolje poslovanje prevazilazeći ove tri najčešće prepreke:

  • Svest o kulturi – Svest o deljenju i kreiranju u kulturološkim razlikama koja takođe može da doprinese razumevanju kupaca širom sveta
  • Društvena udaljenost – Izgradnja odnosa i pouzdanosti u geografski raštrkane ili generacijski različitim timovima
  • Komunikacije i ton – Razumevanje kako različite kulture i generacije dele informacije ili dobijanje povratnih informacija radi podsticanja inkluzivnosti i produktivnosti

Takođe ističemo demonstraciju koja prikazuje kako Microsoft 365 pomaže globalnim timovima da efikasnije zajedno rade, uključujući neverovatne mogućnosti prevođenja za prezentacije.

Podaci o autoru

Tim centra za razvoj fokusiran je da vam pomogne u započinjanju i pokretanju poslovanja, kao i u njegovom upravljanju.

Prvi koraci uz Microsoft 365

To je Office koji poznajete uz dodatne alatke koje vam pomažu da unapredite saradnju kako biste mogli da obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Kupite odmah
Srodan sadržaj
Manage my business

Upravljanje radnom snagom različitih generacija

Pročitajte više

Centar za razvoj ne obuhvata profesionalne poreze ili finansijske savete. Trebalo bi da se obratite vlastitom poreskom ili finansijskom stručnjaku da biste porazgovarali o ovoj situaciji.