Automatizacija poslovnih procesa

Podsticaj za svakoga da automatizuje procese

Unapredite, automatizujte i transformišite procese pomoću obogaćenih obrazaca, tokova posla i prilagođenih aplikacija za mobilne uređaje.

Proizvodi u ovom rešenju

Prikupljanje podataka i datoteka i upravljanje njima

SharePoint liste prikupljaju podatke – baš kao u programu Excel – i moguće ih je deliti i upravljati njima sa lakoćom na intranetu. U usluzi Microsoft 365 koristi se više od deset miliona prilagođenih lista – od jednostavnih lista kao što su kontakti i zadaci do lista koje podržavaju poslovne operacije velikih preduzeća koje su od presudnog značaja za misiju. Koristite Microsoft Power Apps da biste pravili prilagođene obrasce za prikazivanje, pravljenje i izmenu podataka i datoteka.

a SharePoint list showing vacation requests
a SharePoint list showing vacation requests and a Power Automate automation to send a customized email whenever someone adds a new vacation request

Automatizacija zadataka koji se ponavljaju

Uštedite sebi i svom timu vreme koje provedete ručno izvršavajući periodične timske ili organizacione procese. Koristite jednostavan vizuelni dizajner u usluzi Power Automate da biste planirali korake. U usluzi Power Automate možete da radite sve, od konfigurisanja upozorenja i odobrenja do modelovanja složenih procesa sa više faza.

Povezivanje sa izvorima podataka i uslugama i njihova integracija

Kada su procesima neophodni podaci iz drugih izvora i usluga, Power Automate omogućava da automatizujete razmenu podataka, sinhronizujete datoteke i još mnogo toga. Na primer, koristite Power Automate da biste kopirali informacije koje je uneo prodajni tim u usluzi Microsoft Dynamics na SharePoint listu koju koriste operacije. Power Automate se integriše i sa lokalnim uslugama i uslugama nezavisnih proizvođača.

a Windows tablet PC running Power Automate
a laptop running a SharePoint vacation-request list and a Power Apps Create app screen next to a smart phone showing a new vacation request created in Power Apps

Pravljenje aplikacija koje transformišu poslovanje

Pomoću usluge Power Apps bez pisanja koda možete da pravite aplikacije koje vrše interakciju sa podacima sa SharePoint lista i iz biblioteka, kao i iz drugih izvora u oblaku ili lokalnih izvora. Koristite Power Apps za pravljenje digitalnih utisaka pri radu koji koriste prednosti tehnologije kao što su kamere na mobilnim telefonima kako biste radili na inovativne načine.


Da li ste spremni da radite manje, a postignete više uz Microsoft 365?


Proizvodi za automatizaciju poslovnih procesa

Proizvodi za automatizaciju poslovnih procesa

SharePoint

Objedinite osobe, sadržaj i aplikacije radi neometane saradnje u celoj organizaciji.

Power Apps

Lako pretvorite poslovnu stručnost u rešenja. Pružite ljudima ono što im je neophodno da bi postizali rezultate.

Power Automate

Pravite automatizovane tokove posla između omiljenih aplikacija i usluga da biste dobijali obaveštenja, sinhronizovali datoteke, prikupljali podatke i još mnogo toga.


Članci o automatizaciji poslovnih procesa

Modernizujte poslovanje pomoću automatizacije poslovnih procesa


Hershey logo
"Budućnost preduzeća Hershey je veoma uzbudljiva – pomoću Microsoft rešenja u oblaku kontrolišemo digitalno putovanje, povezujemo sve kako bi radili bolje zajedno i delili dobrotu."

– Karlos Ameskvita, direktor informatičkog sektora, Hershey

Pročitajte njihovu priču