Rešenja za usaglašenost najviše klase

Inteligentna rešenja za usaglašenost i upravljanje rizikom

Rešenja koja će vam pomoći da inteligentno procenjujete rizike u vezi sa usaglašenošću, da upravljate osetljivim podacima i da ih zaštitite, kao i da efikasno odgovarate na zakonske zahteve.

Zaštitite podatke i upravljajte njima gde god da se nalaze

Identifikujte rizike tako što ćete pronaći podatke i razumeti kako se oni koriste. Pomozite u zaštiti podataka gde god da se oni nalaze tako što ćete konfigurisati oznake za zaštitu i zadržavanje.
W screen displaying information protection capabilities in Microsoft 365
A laptop displaying Internal Risk Management tools in Microsoft 365

Identifikovanje kritičnih insajderskih rizika i preduzimanje mera u vezi sa njima

Povežite više signala, od aktivnosti do komunikacije, da biste prikazivali upozorenja o potencijalnim insajderskim rizicima, upravljali njima i vršili saniranje. Proaktivno nadgledajte upravljanje pristupom podacima i uzimajte ga u obzir kad zaposleni izađu van granica usaglašenosti ili se kreću između njih.

Pojednostavite usaglašenost i smanjite rizik

Neprekidno procenjujte, poboljšavajte i nadgledajte efikasnost usaglašenosti pomoću ocene zasnovane na riziku koja automatski otkriva primenjene kontrole. Povežite regulatorne zahteve sa globalnim uredbama o zaštiti podataka i obezbeđujte preporučene radnje pomoću uputstva za primenu i testiranje kontrola.

A tablet displaying Compliance Manager in Microsoft 365
A computer screen displaying discovery and response features in Microsoft 365

Istražujte i odgovarajte relevantnim podacima

Upravljajte komunikacijom e-otkrivanja pomoću alatki za slanje i praćenje odgovora depozitara i eskalaciju pomoću podsetnika i obaveštenja za menadžere. Istražite curenje podataka, ispitajte prateće aktivnosti korisnika i preduzmite mere za saniranje kao što je brisanje povezanih podataka.

Odmah isprobajte naša rešenja za usaglašenost

Microsoft 365 nudi inteligentna rešenja za usaglašenost i upravljanje rizikom da bi vam pomogao da budete upoznati sa svojim podacima i da ih zaštitite, da uzmete u obzir uredbe i standarde, kao i da umanjite insajderske rizike. Prijavite se za probnu verziju usluge E5 Compliance da biste pristupili najnovijim proizvodima i funkcijama.

Resursi rešenja za usaglašenost

Planiranje bezbedne budućnosti za preduzeće

Deljenje pregleda rešenja sa timom

Nove mogućnosti za navigaciju zaštite podataka i rizika u doba oblaka


Pogledajte dodatne informacije o usluzi Microsoft 365

Šest šampiona usaglašenosti koje želite na svojoj strani

Osam saveta za fokusiranje strategije usaglašenosti