Upravljanje obrascima i tokovima posla

Pojednostavite procese i poboljšajte tokove posla

Microsoft 365 vam pomaže da snimate, pratite i radite sa podacima i zahtevima koji su lakši za ugrađene aplikacije i alatke dizajnirane tako da pojednostavljuju procese i upravljaju njima.

Proizvodi u ovom rešenju

Lako prikupite povratne informacije i uvide korisnika ili zaposlenih

Microsoft Forms vam omogućavaju da brzo sakupite podatke pomoću jednostavnih anketa i upitnika koji mogu da se distribuiraju na mreži i da im se pristupi iz svakog veb pregledača. Pratite odgovore u realnom vremenu ili izvozite rezultate u nekoliko alatki korporacije Microsoft i nezavisnih proizvođača da biste delili i reagovali na rezultate.

A Surface Pro on a desk with Microsoft Forms displayed on the screen
A desktop computer monitor displaying tasks in Microsoft Planner

Poboljšajte unos i upravljanje zadacima tima

Kreirajte, dodeljujte i pratite zadatke i radne stavke do završetka koristeći Microsoft Planner. Vizuelni raspored olakšava da znate ko radi na čemu i brzo razumete status stavki kako biste osigurali da su svi na istoj talasnoj dužini.

Utvrđivanje i pomoć pri održavanju usaglašenih procesa

Pratite rad korisnika i obezbedite usaglašenost podataka bez obzira na to gde su uneti pomoću tokova poslovnog procesa u više faza u aplikaciji PowerApps. Na primer, napravite tokove da bi svi mogli da upravljaju zahtevima na isti način ili da zahtevaju odobrenja pre prosleđivanja stavki.

A laptop screen displaying a workflow process in PowerApps