Upravljanje identitetom i pristupom

Bezbedan pristup organizaciji

Pojednostavite i zaštitite pristup uređajima i aplikacijama pomoću inteligentnog identiteta i upravljanja pristupom da biste povećali bezbednost i produktivnost uz Microsoft 365.

Alatke za upravljanje identitetom i pristupom


Pojednostavite jedinstveno prijavljivanje pomoću usluge Azure Active Directory

Microsoft 365 koristi Azure Active Directory za upravljanje identitetima korisnika u pozadini. Planovi preduzeća obuhvataju besplatnu pretplatu na Azure AD, pa možete da se integrišete sa uslugom Microsoft 365 da biste sinhronizovali lozinke ili podesili jedinstveno prijavljivanje.

A man seated at desk typing on a Surface Pro with a cup of coffee beside it
A man signing into a laptop using Windows Hello

Smanjite rizik od kršenja bezbednosti i izbacite lozinke

Windows Hello za posao zamenjuje lozinke jakom višestrukom potvrdom identiteta u operativnom sistemu Windows 10. Prijavite se pomoću lica, skeniranja dužice oka, otiska prsta ili PIN-a da biste potvrdili identitet za aplikacije, sadržaj i resurse bez skladištenja lozinke.

Odbranite se od hakera pomoću inteligentnog pristupa zasnovanog na riziku

Microsoft 365 Enterprise E5 rešenja za upravljanje identitetom i pristupom pružaju vam informacije za otkrivanje rizičnog ponašanja prijavljivanja i mogućnosti za primenu smernica za ograničavanje ili blokiranje pristupa u zavisnosti od pravila koja primenite.

A woman and a man standing while looking over a laptop in an office setting

Saznajte više o upravljanju identitetima i pristupom


British Telecom Technology logo

„Windows Hello za posao je ličan, jednostavan i sjajan za upotrebu, a pruža i visok stepen bezbednosti. Naše kolege vole da se prijavljuju pomoću otiska prsta ili lica.“

Piter Skot, direktor odeljenja Dinamički IT, British Telecom Technology