A person standing at a desk next to a tablet device and using a mobile device.

Microsoft 365 Business Standard

‬• Nabavite verzije Office aplikacija za računare, uključujući Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote (plus Access i Publisher samo za PC).
• Hostujte e-poštu uz poštansko sanduče od 50 GB i prilagođeni domen e-pošte.
• Napravite čvorište za povezivanje ljudi pomoću usluge Microsoft Teams.
• Skladištite i delite datoteke uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku.
• Koristite jednu licencu koja pokriva potpuno instalirane Office aplikacije na pet mobilnih uređaja, pet tableta i pet PC ili Mac računara po korisniku.
• Potražite pomoć kad god vam je potrebna uz non-stop podršku kompanije Microsoft preko telefona i veba.

Kompatibilno sa sistemima Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 sa servisnim paketom 1 i dve najnovije verzije sistema macOS. Svi jezici su uključeni.
USD$12.50 po korisniku mesečno

godišnja pretplata – automatski se obnavlja1

U cenu nije uracunat porez.
Ili
Kompatibilnost
Windows, Apple, Android and iOS icons
Pregled Zahtevi

Razvijanje preduzeća

Obavite posao i povećajte efikasnost uz Microsoft 365. Sarađujte u realnom vremenu pomoću alatki za timski rad koje su uvek ažurirane. Pored toga, nabavite profesionalnu e-poštu i skladište na mreži – sve to uz ugrađenu bezbednost kako biste zaštitili podatke.

Funkcije

 • Office aplikacije

  Dobijte mesečne ispravke i najnovije funkcije i mogućnosti sa potpuno instaliranim i uvek ažuriranim verzijama programa Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote (funkcije se razlikuju) za Windows ili Mac, kao i Access i Publisher (samo za PC).

 • 1 TB bezbednog skladišta u oblaku po korisniku

  Uređujte i delite dokumente, fotografije i još mnogo toga sa bilo kog mesta, na svim uređajima uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku.

 • Intranet i sajtovi tima

  Informišite i angažujte svoju organizaciju i povežite ljude sa sadržajem, znanjem i procesima uz sajtove tima u sistemu SharePoint. Ispričajte priču pomoću prelepih sajtova lakih za korišćenje.

 • E-pošta i kalendari

  Dobijte e-poštu poslovne klase uz Outlook, uključujući poštansko sanduče od 50 GB po korisniku i šaljite priloge veličine do 150 MB.

 • Profesionalno digitalno pripovedanje

  Uz Sway lako pravite zanimljive, interaktivne izveštaje, prezentacije, biltene, obuke i mnoge druge stvari zasnovane na vebu.

 • Inteligentna pretraga i otkrivanje

  Otkrijte sadržaj i stručnost u organizaciji uz inteligentnu pretragu svih izvora podataka, uključujući SharePoint, Delve i Office aplikacije.

 • Povezivanje i saradnja

  Odmah pristupite svemu što vašem timu može biti potrebno, uključujući ćaskanje, sadržaj, alatke i osobe uz Microsoft Teams.

 • Razvoj aplikacija za veb i mobilne uređaje

  Brzo napravite prilagođene poslovne aplikacije za veb i mobilne uređaje uz Microsoft Power Apps. Odaberite neki od predložaka ili počnite od početka. Nije potrebno kodiranje.

 • Automatizacija toka posla

  Napravite automatizovane tokove posla između aplikacija i usluga da biste dobijali obaveštenja, sinhronizovali datoteke, prikupljali podatke i još mnogo toga uz Microsoft Power Automate. Nije potrebno kodiranje.

 • Rad na više uređaja

  Dobijte potpuno instalirane Office aplikacije na više PC i Mac računara, tableta i mobilnih uređaja (uključujući Windows, iOS i Android).3

 • Razmena trenutnih poruka i sastanci na mreži

  Komunicirajte pomoću tekstualnih, glasovnih ili video poziva uz Microsoft Teams. Hostujte sastanke na vebu koristeći deljenja ekrana u jednom koraku i HD video konferencije.

Tražite više informacija?

Povežite preduzeće

Pogledajte kako vam Microsoft Teams pomaže da upravljate poslovanjem

Thumbnail

Dodatne usluge

Microsoft zaštitnik za posao

Nabavite zaštitu krajnje tačke na nivou velikih preduzeća koja je jeftina i laka za korišćenje. Uključeno u Microsoft 365 Business Premium.

Audio konferencija

Pridružite se Microsoft Teams sastancima u pokretu, bez internet veze.4

Business Voice

Dodajte Microsoft Teams telefoniju, telefonski sistem zasnovan na oblaku sa naprednim funkcijama koje uključuju prenos poziva, automatske telefonske sisteme na više nivoa i redove poziva.

Windows 365

Bezbedno strimujte Windows iskustvo, uključujući aplikacije, sadržaj i postavke iz Microsoft oblaka na bilo koji uređaj.

Dodatni resursi

Pridruživanje radionici

Upišite za virtuelnu radionicu ili sesiju obuke.

Pogledajte video

Saznajte kako da počnete sa radom.

Planiranje demonstracije

Upoznajte se sa Microsoft stručnjakom.

Pronađite partnera

Povežite se sa ovlašćenim dobavljačem rešenja.

|

Microsoft 365 Business Standard podržava maksimalno 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih uskoro imati, pogledajte naše opcije za planove za preduzeća.

Plaćajte pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate se prikazuje na izvodu kreditne kartice. Za Microsoft 365 planove za preduzeća imate opciju da dobijete fakturu, a naplaćuje vam se na mesečnom ili godišnjem nivou u zavisnosti od vašeg izbora usluga. Primajte e-poruku kada faktura bude spremna za prikazivanje, a ako prilikom kupovine pretplate unesete broj porudžbenice, taj broj se navodi u fakturi.

Odaberite plaćanje mesečne ili godišnje obaveze za Microsoft 365.

 • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete pretplatu u svakom trenutku.
 • Plaćanje godišnje obaveze: Upišite se za jednogodišnju pretplatu i iskoristite popust za korišćenje ove opcije plaćanja. Plan naplate se podrazumevano podešava na mesečnu naplatu. Posle kupovine plan naplate možete da promenite u godišnju naplatu na portalu za administraciju.

Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku, a možda imate pravo na delimični povraćaj sredstava. Pročitajte kompletan tekst Ugovora o pretplati na Microsoft usluge na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Microsoft 365, možete da preuzmete podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na sajtovima tima – i da ih sačuvate na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa vašim Microsoft 365 nalogom dostupni su administratorima 90 dana na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću.

Da, možete prebaciti nalog na drugi plan.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za zamenu planova u Centru administracije da biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za zamenu planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za zamenu planova mogu da se nadograde ručno. Saznajte više o prebacivanju Microsoft 365 planova.

NAPOMENA: Kada menjate nalog, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bilo da prenosite postojeće ime domena u Microsoft 365 nalog ili podešavate novo ime domena pomoću usluge Microsoft 365.

Pogledajte još rešenja za vaše poslovanje

1. Kad plaćena pretplata počne, smernice za otkazivanje se razlikuju u zavisnosti od vašeg statusa kao novog klijenta, proizvoda i izbora domena za Microsoft. Saznajte više. Pretplatu na Microsoft 365 možete da otkažete u bilo kom trenutku u Microsoft 365 centru administracije. Kada se pretplata otkaže, brišu se svi povezani podaci. Saznajte više o zadržavanju, brisanju i uništavanju podataka u usluzi Microsoft 365.
2. Otkažite u bilo kom trenutku da biste sprečili buduće naplate. Nakon besplatnog probnog perioda od 1 meseca naplaćuje se važeća naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica.
3. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.
4. Dostupnost funkcija „Audio konferencija“ i „Planovi pozivanja“ razlikuje se u zavisnosti od zemlje/regiona. Pogledajte podržane zemlje i regione da biste dobili više informacija.