Microsoft MyAnalytics

Radite pametnije zahvaljujući uvidima u ličnu produktivnost u usluzi Microsoft 365.*

Close-up photograph of a laptop screen displaying the MyAnalytics Home page

Istražujte radne obrasce pomoću usluge MyAnalytics i saznajte kako da radite pametnije – poboljšavajući fokusirani rad, optimalni raspored aktivnosti, mrežu i saradnju.


Close-up photograph of a laptop screen displaying MyAnalytics Insights

Dobijajte uvide u ličnu produktivnost dok radite

Predloge usluge MyAnalytics koji koriste veštačku inteligenciju primajte u programu Outlook kako biste lakše izdvojili vreme za fokusiran rad pre nego što vam se sedmica popuni sastancima, bili u toku sa zadacima i e-porukama i komunicirali sa važnim osobama.

Poboljšajte radne obrasce

Pomoću kontrolne table i e-poruka sa sedmičnim sažetkom usluge MyAnalytics, možete da razumete i poboljšate radne obrasce – tako ćete stvoriti vreme za fokusiran rad bez prekida, moći ćete da se isključite i napunite baterije i efikasno ćete se umrežavati i sarađivati.

Close-up photograph of a mobile device screen displaying the MyAnalytics Home page
Close-up photograph of mobile device screen displaying the MyAnalytics page with weekly statistics regarding focus

Privatnost po dizajnu

Samo vi možete da vidite lične podatke i uvide zasnovane na radnim obrascima u e-porukama, na sastancima, u pozivima i ćaskanjima. Usluga MyAnalytics osmišljena je tako da štiti vašu privatnost.

Blurred photograph of two race cars going around a corner on an asphalt track

Pogledajte video

Pogledajte kako NASCAR oslobađa vreme za inovacije uz MyAnalytics.

Otkrijte više

Microsoft IT prezentacija o vrhunskoj produktivnosti

Vredan rad stvara uticaj. Saznajte kako zaposleni u korporaciji Microsoft koriste podatke za povećanje lične efikasnosti i efikasnosti tima.

Upoznajte MyAnalytics

Pogledajte kako se koriste moćni uvidi za podsticanje i postizanje više stvari u ovom Sway iskustvu u trajanju od 10–15 minuta.

Prvi koraci uz MyAnalytics


*MyAnalytics je uključen za sve koji koriste Microsoft 365 i Microsoft 365 Enterprise i Business programski paketi koji imaju poslovnu hostovanu e-poštu (Exchange Online).