Office aplikacije na više uređaja

Office može biti bilo gde

Obavite više toga gde god da ste, na gotovo svakom uređaju koji koristite.
Microsoft 365 sadrži alatke koje su vam potrebne za rad bilo kada, bilo gde, na bilo kom uređaju. Ima iste Office aplikacije koje ste koristili godinama, samo što sada obuhvata i sve pogodnosti tehnologije oblaka.

Proizvodi u ovom rešenju

Obavljanje posla sa bilo kog mesta

Microsoft 365 vam pruža poznate, uvek ažurirane aplikacije koje poznajete na svim vašim omiljenim uređajima. Uz neke planove, Office aplikacije možete da instalirate na do pet PC ili Mac računara i pet tableta (iPad, Windows ili Android), kao i da prenesete instalaciju ako promenite uređaj. Prikazujte i uređujte datoteke na Windows Phone, iPhone® i Android telefonima uz Office Mobile aplikacije.1

A smartphone, a desktop monitor, and two tablet computers featuring Office 365 apps
A man working on a tablet device from an airport terminal

Rad na rasporedu

Radite kad god treba, na bilo kom uređaju koji odaberete. Delite datoteke koje su uvek dostupne, na mreži i van nje i ostanite sinhronizovani sa timom. Kad nešto treba da se uradi, tu su Office aplikacije.

Ne propustite ništa

Provodite vreme u radu umesto u instaliranju, ažuriranju i sinhronizovanju. Microsoft 365 vodi računa o svemu tome u pozadini da biste vi odmah mogli da se bacite na posao. Microsoft 365 se redovno ažurira, tako da ćete uvek raditi sa najnovijom verzijom programa Word, Excel, PowerPoint i Outlook.

A woman in an office setting editing a document in Microsoft Word
a tablet PC showing Smart Lookup in PowerPoint

Povećajte produktivnost uz ugrađenu inteligenciju

Microsoft 365 aplikacije obuhvataju inteligentne mogućnosti koje vam pomažu da uštedite vreme i ostvarite bolje rezultate. Kreirajte sadržaj pomoću ugrađene pomoći, dizajnirajte sa samopouzdanjem i analizirajte podatke radi pronalaženja uvida. Bilo da ažurirate biografiju, kreirate prezentaciju ili procenjujete budžet, inteligentne usluge kao što su istraživač i uređivač u programu Word, dizajner u programu PowerPoint i usluge za uvide pomoći će vam da kreirate kao profesionalac.Microsoft Office aplikacije

Microsoft Office aplikacije

Outlook

Ostanite povezani i produktivni pomoću jasnog, objedinjenog prikaza e-pošte, kalendara, kontakata i datoteka.

Word

Pišite najbolje što možete, sarađujte sa bilo kim, bilo gde i radite onako kako želite uz Microsoft Word.

Excel

Pregledajte, uređujte ili kreirajte unakrsne tabele sa bilo kog mesta, sarađujte na radnim sveskama u realnom vremenu i dobijajte bolju sliku o podacima uz Microsoft Excel.

PowerPoint

Podignite prezentacije na sledeći nivo, koautorski radite na prezentacijama gde god da ste i izlažite sa samopouzdanjem uz Microsoft PowerPoint.


Članci o Microsoft 365 aplikacijama

6 saveta za softver za prezentacije sa slajdovima koji ostavlja utisak

Rad na nove načine: Nekonvencionalne upotrebe softvera za dijagram toka

4 pogodnosti različitosti jezika za vaše preduzeće


Pogledajte dodatne informacije o usluzi Microsoft 365

Ubrzani kurs za Office 365

iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.
1. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.