Eliminišite haos u timskom radu i budite efikasniji! Planner olakšava timu da napravi nove planove, organizuje i dodeli zadatke, deli datoteke, ćaska o tome na čemu radite i sazna novosti o napretku.

A device screen showing the Charts view in Microsoft Planner

Brzo organizovanje

 

Lako za korišćenje

 
Pokrenite Planner iz Microsoft 365 pokretanja aplikacija pomoću jednog klika. Zatim možete da napravite novi plan, sastavite tim, dodelite zadatke i ažurirate status – u nekoliko lakih koraka.
 

Vizuelno raspoređivanje zadataka

 
Svaki plan ima sopstvenu tablu na kojoj možete da organizujete zadatke po kontejnerima. Zadatke možete da kategorizujete na osnovu statusa ili po osobi kojoj su dodeljeni. Da biste ažurirali status ili promenili dodele, jednostavno prevucite i otpustite zadatke između kolona.

Saradnja bez napora

 

Vidljivost i transparentnost

 
Prikaz „Moji zadaci“ pruža sveobuhvatnu listu svih zadataka i njihov status na svim planovima. Kada zajednički radite na planu, članovi tima uvek znaju ko radi na čemu.
 

Saradnja u vezi sa zadacima

 
Napravljen za Microsoft 365, Planner vam omogućava da priložite datoteke zadacima, sarađujete na tim datotekama i čak da vodite razgovore o zadacima bez prebacivanja između aplikacija. Uz Planner, svi razgovori i rezultati tima ostaju na planu i ne zaključavaju se u različitim aplikacijama.
A desktop monitor showing a task open in Microsoft Planner.
A smartphone and a tablet showing charts and tasks in Microsoft Planner.

Ne propustite ništa

 

Funkcioniše na svim uređajima

 
Planner funkcioniše na svim uređajima. Uz Planner, svi su uvek u toku. Pogled na grafikone je sve što vam je potrebno da biste znali gde se šta nalazi i da li tim dovoljno napreduje ka cilju.
 

Obaveštenja putem e-pošte

 
Uz Planner nikada nećete ništa propustiti! Primajte obaveštenja putem e-pošte svaki put kada vam se dodeli novi zadatak ili kada vas neko doda u razgovor.

Nabavite odmah

Microsoft 365 pruža najbolje aplikacije za povećanje produktivnosti u klasi uz inteligentne usluge u oblaku kako bi transformisao način na koji radite.