Zaštita od pretnji

Ostvarite moćnu zaštitu od kibernetičkih pretnji

Microsoft alatke za zaštitu od pretnji rade zajedno kako bi pomogle da zaštitite e-poštu, podatke, uređaje i identitete od sve većeg i sve skupljeg rizika od kibernetičkih pretnji.

Alatke za zaštitu od pretnji

Pronalaženje pouzdane zaštite od pretnji poslovne klase

Budući da se hakerski napadi dešavaju negde na svakih 39 sekundi, potrebna vam je pouzdana, proverena zaštita za vaše digitalno okruženje. Microsoft 365 kolekcija tehnologija zaštite od pretnji doprinosi zaštiti i pruža uvid u bezvrednu e-poštu, malver, viruse, phishing pokušaje, zlonamerne veze i druge pretnje.

Office 365 Threat Intelligence dashboard on a Windows laptop PC
Microsoft Outlook running on a Windows laptop computer

Sprečavanje i otkrivanje složenih pretnji i reagovanje na njih

Obezbedite sveobuhvatniju zaštitu krajnjih tačaka uz Advanced Threat Protection za Microsoft zaštitnik. ATP za Microsoft zaštitnik štiti krajnje tačke od kibernetičkih pretnji, otkriva složene napade i curenja podataka, automatizuje bezbednosne incidente i poboljšava bezbednosni stav.

Pomoć u odbrani od naprednih pretnji u e-pošti

Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) pomaže u zaštiti od nepoznatih, složenih napada skrivenih u prilozima e-pošte i vezama i pruža najsavremeniju odbranu od pretnji nultog dana, ransomvera i drugog naprednog malvera. Obogaćeno izveštavanje omogućava da ispitate zašto je ATP označio neku pretnju i pruža najvažnije uvide o korisnicima koji se ciljaju unutar organizacije.

Office 365 Exchange Online Protection filter policy on a Windows laptop PC
Three people in an office standing behind a desk while overlooking a laptop

Poboljšavanje vidljivosti i kontrole

Identifikujte visokorizično i nestandardno korišćenje, bezbednosne incidente i rastuće pretnje unutar Microsoft 365 okruženja i podesite detaljne smernice za otkrivanje anomalija i kontrole pomoću usluge Microsoft Cloud App Security. Steknite poboljšani uvid u korišćenje usluge Microsoft 365 i otkrijte IT u senci aplikacija u oblaku u organizaciji.

Otkrivanje i ispitivanje složenih lokalnih napada i napada u oblaku

Azure Advanced Threat Protection koristi lokalne Active Directory signale kako bi identifikovao, otkrivao, i ispitivao složene pretnje, ugrožene identitete i zlonamerne radnje iznutra usmerene protiv organizacije. Azure ATP pruža neprocenjive uvide u konfiguracije identiteta i predložene najbolje bezbednosne prakse za zaštitu identiteta i smanjivanje površine napada.

A man in a large office setting peering over his computer monitor

Članci o zaštiti od pretnji

Hakovani ste: Zašto vam je potrebna napredna zaštita od pretnji

Sprečavanje pojave kibernetičkih bezbednosnih pretnji unutar preduzeća

Kako da bezbedno koristite plaćanje sa mobilnih uređaja i sprečite napade hakera