Kako da efikasnije upravljate finansijama malog preduzeća

Muškarac i žena sa laptop računarima stoje i razgovaraju

U vreme pre tehnološkog buma 2000-ih godina, morali smo da sačekamo izveštaj o saobraćaju na TV-u ili na radiju da bismo planirali najbržu rutu do sastanka ili da pozovemo avio-kompaniju ili da razgovaramo sa agentom u turističkoj agenciji da bismo kupili avionsku kartu. Ali sa alatkama i aplikacijama koje nam omogućavaju da se suočimo sa zadacima na nove načine, danas možemo da uradimo više za manje vremena. A to važi i za vlasnike malih preduzeća.

Međutim, iako možda razumete važnost upravljanja vremenom – koristeći aplikaciju kalendara da biste lakše planirali dan i koristeći virtuelnog ličnog pomoćnika da biste bili organizovani dok ste u pokretu – jedna oblast koju vlasnici malih preduzeća često previde jeste koliko vremena troše na upravljanje finansijama.

O autoru

The Microsoft 365 team is focused on sharing resources to help you start, run, and grow your business.

Prvi koraci uz Microsoft 365

To je Office koji poznajete uz dodatne alatke koje vam pomažu da unapredite saradnju kako biste mogli da obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Kupite odmah

Centar za razvoj ne obuhvata profesionalne poreze ili finansijske savete. Trebalo bi da se obratite vlastitom poreskom ili finansijskom stručnjaku da biste porazgovarali o ovoj situaciji.