Zaštita podataka u mobilnom okruženju: Pogledajte kako ovaj IT sektor podstiče daljinske radnike

LINE je živopisan, moderan butik hotel smešten u središtu Korejske četvrti u Los Anđelesu. On odiše detaljima modernog dizajna, počev od arhitekture iz sredine dvadesetog veka, preko osunčanog bazena na prvom spratu i do bujne urbane staklene bašte – restorana Commissary, koji vodi šef kuhinje (i kralj ulične hrane) Roj Čoj iz Los Anđelesa. Svetao, gostoljubiv hol je uvek pozornica koja danonoćno vrvi od gostiju kojima je tu previše zabavno da bi se vratili u svoje sobe.

Usred sveg tog stila i sjaja može se lako zaboraviti vezivo koje većinu toga drži na okupu: IT tim hotela LINE koji neprestano povezuje i štiti goste, omogućava neometanu komunikaciju i saradnju između dizajnera, trgovaca i ugovarača koji stoje iza uspeha hotela i doprinosi zaštiti vlastitih ideja hotela LINE, što je naročito korisno u delatnosti koja se takmiči u kreativnosti. Pogledajte diskusiju Nika Demarka, direktora IT sektora hotela LINE, o tome kako sektor pristupa zaštiti podataka da bi podstakao daljinske radnike.

O autoru

The Microsoft 365 team is focused on sharing resources to help you start, run, and grow your business.

Prvi koraci uz Microsoft 365

To je Office koji poznajete uz dodatne alatke koje vam pomažu da unapredite saradnju kako biste mogli da obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Kupite odmah
Srodan sadržaj
Business Tech

Da li ste spremni za hostovanje virtuelnih prezentacija velikog obima?

Pročitajte više
Business Tech

Nekada i sada: Kako je skladište u oblaku promenilo način na koji radimo

Pročitajte više

Centar za razvoj ne obuhvata profesionalne poreze ili finansijske savete. Trebalo bi da se obratite vlastitom poreskom ili finansijskom stručnjaku da biste porazgovarali o ovoj situaciji.