Illustration of a computer with various icons representing data and security floating around it in circles with connecting lines.

Indeks radnih trendova

Merenje toga kako se posao razvija, a svet oko nas se menja.

Illustration of several shapes that are meant to represent a report and data

Osnovni podaci o našem istraživanju

Dok se posao brzo menja, pogotovo u okvirima epidemije COVID-19, nastojimo da razumemo kako se produktivnost razvija, kako bismo mi i naši klijenti mogli da učimo i planiramo budućnost.

 

Analizirali smo bilione signala sa sastanaka, iz e-pošte i ćaskanja za identifikovanje obrazaca i trendova uz čuvanje ličnih i organizacionih podataka. Ti podaci, zajedno s anketama i intervjuima zaposlenih širom sveta, obezbeđuju uvid u razlikovanje produktivnosti u zavisnosti od delatnosti i regija, daljinski rad, Al, angažovanje zaposlenih, ravnotežu između posla i života i još mnogo toga.

Najnovija otkrića

Šta je to Microsoft Graph?

Dok svet radi u usluzi Microsoft 365, pretražuje putem usluge Bing i povezuje se putem platforme LinkedIn, kreiraju se bilioni signala – kao što su e-poruke, sastanci, pretrage i objave. Ti signali formiraju Microsoft Graph, jedan od najvećih grafikona ljudskih interakcija koji je aktivan u svetu. Trendovi u tim podacima pružaju jedinstveni prikaz obrazaca produktivnosti širom sveta.

Illustration of two clouds, a sphere representing the world, two devices, and lines representing data traveling from one place to another.
A person seated at the kitchen table having breakfast while working on a laptop.

Pristup privatnosti indeksa poslovnih trendova

Microsoft ozbiljno shvata privatnost. Iz podataka uklanjamo sve informacije koje mogu identifikovati vas lično i vašu organizaciju, kao što je ime preduzeća, pre nego što napravimo izveštaje. Nikad ne koristimo sadržaj klijenta – kao što su informacije u e-poruci, ćaskanju, dokumentu ili sastanku – da bismo napravili izveštaje. Cilj nam je da otkrivamo i delimo široke trendove u vezi s radnim mestima koristeći zbirne podatke iz sistema Microsoft Graph.

Microsoft 365

Microsoft 365, svetski oblak za produktivnost, objedinjuje Office aplikacije sa moćnim uslugama u oblaku, upravljanjem uređajima i naprednom bezbednošću. Koristi se u organizacijama svih veličina u gotovo svim privrednim granama širom sveta.