Trace Id is missing
Pređi na glavni sadržaj
Teams

Unapredite radnu snagu u maloprodaji pomoću tehnologije koja koristi veštačku inteligenciju.

Čitajte blog

Sada je dostupan novi Microsoft Teams

Sarađujte efikasnije sa bržom, jednostavnijom,
pametnijom i fleksibilnijom uslugom Teams.

Više toga je moguće uz Teams

Pojednostavite saradnju uz Teams kako biste unapredili svoj posao, povezali se sa drugima radi većeg uticaja i povećali svoje poslovanje da biste postigli više.

Istražite najnovije vesti o usluzi Teams

Grupa od pet saradnika okupljenih za stolom za bavljenje umetnošću i zanatima

Pripremite se za budućnost rada uz Microsoft Teams

Kako se radno okruženje razvija, podstaknite organizaciju pomoću mogućnosti veštačke inteligencije sledeće generacije u usluzi Teams – pametno mesto za rad. Obavljajte više posla, povezujte se sa kolegama i koristite moćnu veštačku inteligenciju da biste transformisali rad.

Sada je dostupan Microsoft Mesh

Povežite distribuiranu radnu snagu na novi način pomoću usluge Mesh – sveobuhvatnog 3D prostora sa prilagodljivim avatarima za virtuelne sastanke i događaje. Pomoću uređivača bez koda lako kreirajte prilagođena iskustva koja izgledaju prirodno, povećajte angažovanje i osnažite timove.

 • Prikaz Teams video poziva na radnoj površini u zajedničkom režimu i prikaz drugog Teams video poziva na mobilnom uređaju.

  Organizujte zanimljive sastanke koji imaju veći uticaj pomoću funkcija kao što su PowerPoint Live, Microsoft Whiteboard i beleške sa sastanka koje generiše veštačka inteligencija.*

 • Prikazi dolaznog poziva u aplikaciji Teams na mobilnom uređaju i stonom računaru.

  Upućujte i primajte pozive direktno u usluzi Teams uz napredne funkcije kao što su grupno pozivanje, govorna pošta i prenosi poziva.

 • Teams video poziv u kojem se drži prezentacija o pripovedanju i prikaz razgovora ćaskanja u aplikaciji Teams na mobilnom uređaju.

  Pravite zajedničke prostore uz koje će svi biti u toku sa funkcijama kao što su kanali, zajedničke liste zadataka i aplikacije za saradnju.

 • Prikaz Teams video poziva na radnoj površini sa prikazanom prezentacijom i tekstualnim ćaskanjem i prikazom profila ćaskanja osobe u aplikaciji Teams na mobilnom uređaju.

  Izgradite zabavnu, inkluzivniju timsku kulturu i povežite se sa drugima kako biste obavili posao pomoću funkcija kao što su emodžiji, predloženi odgovori i komponente aplikacije Microsoft Loop – tabelu, zadatak ili paragraf koji svi članovi ćaskanja mogu da uređuju u realnom vremenu.

Pogledajte kako preduzeća u različitim sektorima uspevaju uz Teams

Vodeće organizacije se oslanjanu na Teams da modernizuju svoja radna mesta

Saznajte kako su L’Oréal, Johnson Controls, M&S, i United izgradili kulturu saradnje i poboljšali poslovne procese uz Teams.

Total Economic Impact™ aplikacije Microsoft Teams

Pročitajte članak iz 2023. godine pod nazivom „Total Economic Impact™ aplikacije Microsoft Teams“, naručenu studiju koju je sprovelo preduzeće Forrester Consulting da bi saznali kako je korišćenje aplikacije Teams donelo povrat ulaganja od 291% i vrednost neto koristi u iznosu od USD$35 miliona tokom tri godine.

Istražite savete i trikove u usluzi Teams

Neka ćaskanja budu zabavna uz zajedničke emodžije u usluzi Teams

Proslavite dobro obavljen posao sa saradnicima koristeći zajedničke interaktivne emodžije, pomoću kojih možete da „bacite kosku“ jedni drugima, nazdravite i uživate u komadu pice.

Mobilni telefon na stolu koji prikazuje video poziv između dve osobe u aplikaciji Teams

Ostanite produktivni u pokretu uz Teams telefoniju

Koristite transkripcije da biste snimili i pronašli važne detalje sa sastanka kada ste u pokretu i ne možete da pravite beleške ili jednostavno prenesite poziv sa laptop računara na mobilni uređaj uz Teams telefoniju.

Počnite da koristite Microsoft Teams već danas

[*] Beleške sa sastanka koje je generisala veštačka inteligencija trenutno su dostupne samo u usluzi Microsoft Teams Premium.

Pratite Microsoft Teams