Zajednički režim

Grupni video poziv pretvorite u virtuelni deljeni prostor i vidite prijatelje i porodicu na istom mestu pomoću funkcije „Zajednički režim“.1 Izaberite neko od okruženja, kao što su kafić, odmaralište ili foaje.

A Teams video call in Together mode.
A Teams video call between family members.

Pozivajte ceo dan

Razgovarajte sa prijateljima i porodicom tokom celog dana.2 Zaboravite na užurbane rastanke kad vodite intimne razgovore sa voljenim osobama.

Brzi sastanak

Odmah započnite video poziv i pozovite bilo koju osobu da se pridruži, čak i ako ne koristi Microsoft Teams. Nastavite da vodite razgovor pomoću kontinuiranih ćaskanja još dugo nakon završetka poziva.

A video call on Teams showing the popup to add people to the call.
A Teams video call between family members using reactions.

Korišćenje reakcija uživo

Pokažite naklonost, proslavite nečiji uspeh ili podelite osmeh pomoću emoji emotikona koji popunjavaju ekran u video pozivima. Sad lakše možete da se izrazite, čak i iz daleka.

Zabavite se uz prilagođene pozadine

Odaberite neku od jedinstvenih pozadina iz biblioteke ili dodajte sopstvenu da biste se videli na bilo kojoj lokaciji – stvarnoj ili izmišljenoj.

A Teams video call where the participants are using custom backgrounds.

Preuzmite besplatnu aplikaciju Microsoft Teams za mobilne uređaje3

Kako se koristi vaša adresa e-pošte.

Placeholder with grey background and dimension watermark without any imagery Microsoft koristi vašu adresu e-pošte samo u svrhe ove jednokratne transakcije.

Microsoft Teams je namenjen svima

Održavajte sastanke, upućujte pozive i sarađujte na samo jednom mestu, bez obzira na to da li ste kod kuće, na poslu, u školi ili sa prijateljima.

1. Dostupno samo na računaru.
2. Potrebna je pretplata na Microsoft 365. Grupni video poziv omogućava video ćaskanja u trajanju do 30 uzastopnih sati za do 300 osoba.
3. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.