A person smiling.

Microsoft Viva uvidi

Nekadašnji Workplace Analytics

Unapredite produktivnost i optimalni raspored aktivnosti pomoću uvida i preporuka zasnovanih na podacima sa zaštićenom privatnošću, uključujući:

 • Lične uvide i preporuke u toku posla za stvaranje boljih radnih navika.
 • Uvide za menadžere i rukovodioce u cilju razumevanja uticaja radnih obrazaca na optimalni raspored aktivnosti zaposlenih i poslovne ishode.
 • Napredni uvidi, uključujući alatke za prilagođenu analizu i akceleratore za odgovore na složene poslovne prilike i izazove.

  Neophodna je licenca za Microsoft 365 ili Office 365 E1/A1/G1/E3/A3/G3/E5/A5/G5, Microsoft 365 Business Basic, Business Standard, Business Premium ili Exchange Online Plan 1 ili Plan 2 kako biste se kvalifikovali za Microsoft Viva uvide.

USD$4.00 po korisniku mesečno
(godišnja pretplata – automatski se obnavlja)1
U cenu nije uracunat porez.
Pregled Najčešća pitanja

Funkcije jedinstvene za Viva uvide

 • Uvidi za menadžere

  Pomozite timu da ostane povezan i angažovan tako što ćete bolje razumeti radne navike na nivou tima, uključujući obrasce koji dovode do iscrpljenosti i stresa.

 • Napredni uvidi i akceleratori analize

  Generišite prilagođene uvide i koristite unapred konfigurisane Power BI predloške izveštaja da biste donosili odluke zasnovane na podacima u uobičajenim poslovnim scenarijima. Proširite mogućnosti Viva uvida kombinovanjem Microsoft 365 podataka sa spoljnim podacima, kao što su upravljanje odnosima sa klijentima (CRM) i podaci anketa.

 • Uvidi za više poslovne rukovodioce

  Identifikujte trendove i mogućnosti širom organizacije da biste postigli kulturu efikasnosti sastanaka, podsticaja za zaposlene i organizacionu agilnost.

 • Dinamičke preporuke

  Pretvorite uvide u radnje putem saveta i predloženih radnji zasnovanih na istraživanju, uključujući podsetnike za blokiranje sedmičnog vremena za fokusirani rad i mogućnost da menadžeri planiraju vreme jedan na jedan sa zaposlenima.

 • Predlošci za transformaciju poslovanja

  Kvantifikujte uticaj novih programa i poslovnih smena tokom vremena putem unapred konfigurisanih metričkih skupova i vizuelizacija.

 • Predlošci obrazaca za saradnju

  Vizuelizujte kako se veličina mreže zaposlenih, rizik od iscrpljenosti, navike na sastancima i drugi uvidi zasnovani na saradnji razlikuju u zavisnosti od funkcije, nivoa i geografske oblasti. Pogledajte kako organizacija deli vreme između internih sastanaka i sastanaka sa klijentima.

 • Predlošci za efikasnost menadžera

  Pogledajte prednosti i oblasti novih mogućnosti za poslovanje za menadžere. Otkrijte trendove na načine na koje menadžeri sarađuju sa direktnim izveštajima i balansirajte zahteve za saradnju posle radnog vremena.

 • Fleksibilni dizajner upita

  Pokrenite potpuno prilagođene analize podešene prema vašim poslovnim ciljevima. Izvezite rezultate upita za korišćenje u drugim alatkama za izveštavanje i vizuelizaciju.

 • Proširivanje podataka

  Kombinujte Microsoft 365 podatke sa podacima iz različitih izvora, uključujući CRM, ankete ili druge platforme za saradnju radi bogatijih uvida.

 • Napredni akceleratori analize

  Koristite funkcije uključujući biblioteku R-skripte da biste analizirali trendove podataka organizacije, procese i mreže.

Funkcije Viva uvida uključene u sve Microsoft 365 planove uz Exchange Online

 • Lični uvidi uz aplikaciju Viva Insights u usluzi Microsoft Teams

  Nabavite personalizovane preporuke koje će vam pomoći da izgradite bolje radne navike, kao što su vežbanje usredsređenosti, redovno pravljenje pauza i zaštita vremena za fokusirani rad tokom dana radi neometanog, individualnog rada.

 • Dnevni sažetak putem e-pošte

  Započnite dan na pravi način uz važne predloge za pripremu sastanaka, podsetnike za zadatke iz aplikacije Cortana, preporuke za ličnu dobrobit i druge korisne savete za pripremu za dan i sedmicu unapred.

 • Programski dodatak Viva uvidi za Outlook i ugrađeni predlozi

  Primajte predloge koji koriste veštačku inteligenciju u programu Outlook da biste pratili najbolje prakse u vezi sa upravljanjem e-porukama i organizovanjem sastanaka. Oni obuhvataju usklađivanje isporuke e-pošte sa radnim vremenom i skraćivanje vremena sastanaka kako bi učesnici mogli da imaju pauze.

 • Kontrolna tabla za mesečni sažetak putem e-pošte i lične uvide

  Razumite i poboljšajte radne obrasce. Saznajte kako da zaštitite svoje lično vreme, prekinete vezu i napunite baterije, dobijete neometano vreme za fokusirani rad i kako da se efikasno umrežite i sarađujete. Kontrolna tabla za mesečni sažetak putem e-pošte i lične uvide može da vam pomogne.

[noalt]

[noalt]

Srodne usluge

Viva učenje

Glatko integrišite pristup sadržaju za učenje i mesta na kojima zaposleni već provode vreme.

Viva teme

Olakšajte pronalaženje informacija i omogućite brže učenje, veze i inovacije pomoću veštačke inteligencije.

Dodatni resursi

Viva uvidi – dokumentacija

Saznajte više o uvidima koji pomažu ljudima i timovima da uravnoteže produktivnost i optimalni raspored aktivnosti u toku posla.

Dobijanje pomoći pri primeni

Ubrzajte primenu, usvajanje i migraciju podataka uz FastTrack.

Microsoft Viva

Poboljšajte iskustvo zaposlenih tako što ćete ljudima pomoći da se povezuju, fokusiraju, uče i napreduju na poslu.

1. Kad plaćena pretplata počne, smernice za otkazivanje se razlikuju u zavisnosti od vašeg statusa kao novog klijenta, proizvoda i izbora domena u korporaciji Microsoft. Saznajte više. Pretplatu na Microsoft 365 možete da otkažete u bilo kom trenutku u Microsoft 365 centru administracije. Kada se pretplata otkaže, brišu se svi povezani podaci. Saznajte više o zadržavanju, brisanju i uništavanju podataka u usluzi Microsoft 365.