Kada je bezbedan pristup nesmetan, bezbednost predstavlja inovaciju

Bezbedan pristup za povezani svet uz Azure Active Directory (Azure AD).

Ojačajte bezbednost uz inteligentni prilagodljivi pristup

Zaustavite napade u realnom vremenu uz automatizovano otkrivanje i oporavak. Nametnite granularne kontrole pristupa uz smernice za prilagodljivi pristup zasnovane na riziku i poboljšane od strane veštačke inteligencije u cilju sprečavanja rizičnih prijavljivanja. Brzo odgovorite na pretnje uz neprevaziđene uvide u korisnike, uređaje, aplikacije i sesije.

A person leaning over a desk using a laptop.
A person leaning over a desk using a laptop.

Microsoft je proglašen liderom u upravljanju pristupom

Gartner je imenovao Microsoft liderom u Magic Quadrant izveštaju iz 2020. godine za upravljanje pristupom na osnovu naše kompletnosti vizije i mogućnosti izvršavanja.1

Gartner

Zaštitite pristup aplikacijama

Ojačajte bezbednost povezivanjem svih aplikacija u oblaku, prilagođenih i lokalnih aplikacija sa uslugom Azure AD. Poboljšajte produktivnost pomoću jedinstvenog prijavljivanja sa bilo kog mesta na bilo kom uređaju. Koristite višestruku potvrdu identiteta da biste se uverili da samo verifikovani korisnici i pouzdani uređaji mogu da pristupe resursima.

A person using a laptop.
A person using a laptop.

Ojačavanje zaposlenih pomoću nesmetanog prijavljivanja

Obezbedite brza i laka iskustva prijavljivanja koja zaposlenima olakšavaju rad sa bilo kog mesta na bilo kom uređaju. Poboljšajte bezbednost i pojednostavite pristup uz potvrdu identiteta bez lozinke. Smanjite broj poziva tehničkoj službi tako što ćete zaposlenima omogućiti da koriste samouslužne alatke za upravljanje kontakt informacijama, poništavanje lozinki ili nadgledanje aktivnosti prijavljivanja.

A person in the backseat of a car using their laptop and mobile phone.
A person in the backseat of a car using their laptop and mobile phone.
Divider
The Little Potato Company.

Azure Active Directory je uhvatio pokušaje pristupa, a zatim izvršio odgovor tako što je zaključao korisnika i zatražio mu da promeni lozinku.

Dag Hauel: Direktor IT sektora, The Little Potato Company

Budite u toku sa najnovijim bezbednosnim informacijama

Više informacija o usluzi Azure Active Directory

1 Gartner ne podržava nijednog prodavca, proizvod ili uslugu koji su prikazani u njegovim publikacijama o istraživanju i ne preporučuje korisnicima tehnologije da biraju samo one dobavljače sa najvišim ocenama ili nekom drugom oznakom. Publikacije o istraživanju preduzeća Gartner sastoje se od mišljenja Gartner organizacije za istraživanje i ne treba ih smatrati tvrdnjama činjenica. Gartner se odriče svih garancija, izričitih ili impliciranih, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući i bilo koje garancije o mogućnostima prodaje ili prikladnosti za određenu namenu.