A tablet displaying a dashboard in the Endpoint Manager admin center and a mobile phone showing apps to download.

Microsoft Endpoint Manager

Nabavite upravljanje uređajima krajnje tačke i njihovu bezbednost u okviru objedinjene platforme za upravljanje uz Microsoft Intune i upravljač konfiguracije.

Krenite fleksibilnom putanjom ka upravljanju u oblaku

Endpoint Manager se pridružuje organizacijama na mestu na kom se nalaze na svom putu ka oblaku. Zaštitite, primenite i upravljajte svim korisnicima, aplikacijama i uređajima krajnjih tačaka bez ometanja postojećih procesa.

Bezbednost u oblaku na svim krajnjim tačkama

Pomozite u zaštiti korisničkih uređaja od pretnji pomoću Microsoft tehnologije nulte pouzdanosti sa jedinstvenim mogućnostima.

Sveobuhvatno Windows 11 upravljanje

Pojednostavite automatizovano dodeljivanje privilegija, upravljanje konfiguracijom i softverske ispravke za sve krajnje tačke.

Maksimalan povraćaj uloženih sredstava

Iskoristite postojeće investicije da biste modernizovali korisničko iskustvo pomoću telemetrije Microsoft 365 oblaka.

  • Microsoft Endpoint Manager marketinška arhitektura prikazuje tri faze putovanja ka upravljanju u oblaku pomoću upravljača konfiguracije i programa Intune u jednom, objedinjenom rešenju za upravljanje krajnjim tačkama.
    • Prva faza koristi mogućnosti povezivanja zakupca koje pružaju najfleksibilniju putanju za korisnike upravljača konfiguracije kojom mogu da počnu da ostvaruju pogodnosti oblaka bez obaveznog upisivanja Windows klijenata u programu Intune. Jednostavno povežite sajt upravljača konfiguracije sa oblakom i dobićete trenutni pristup mnogim daljinskim radnjama i analitici.
    • Organizacije spremna za sledeći korak mogu da koriste zajedničko upravljanje da bi upravljali operativnim sistemom Windows pomoću upravljača konfiguracije i programa Intune. Windows 10 uređajem upravljaju i upravljač konfiguracije i sistemi za upravljanje mobilnim uređajima (MDM) u drugoj fazi.
  • Preporučujemo da novi klijenti ili nove krajnje tačke idu direktno u oblaku pomoću programa Intune. Postojeći klijenti mogu postepeno da premeštaju više radnih opterećenja u oblak u trećoj fazi.

Saznajte više o usluzi Microsoft Endpoint Manager

Microsoft Intune

Objedinjeno upravljanje zasnovano na tehnologiji oblaka.

Microsoft Endpoint Configuration Manager

Lokalno upravljanje i upravljanje zasnovano na tehnologiji oblaka.

Windows Autopilot

Pojednostavljena primena uređaja.

Analitika krajnjih tačaka

Preporuke zasnovane na podacima.

Microsoft zaštitnik za krajnju tačku

Zaštita krajnje tačke od kibernetičkih pretnji.

Azure AD

Univerzalna platforma za upravljanje identitetima i njihovu zaštitu.

Pogledajte šta kažu klijenti

Amedisys logo

 

„Od nas se pouzdano očekuje da vodimo računa o ljudima kada su najranjiviji. Želimo da se postaramo da čuvamo i poštujemo njihove podatke“, kaže on. „Bilo nam je važno da pronađemo prodavca kao što je Microsoft koji ceni i poštuje podatke pacijenata koliko i mi.“

Tower Insurance logo

 

„Naše pilot pokretanje uz Microsoft Endpoint Manager i Windows Autopilot otkrilo nam je nešto – odjednom smo mogli da obezbedimo uređaje sa konzole za samo nekoliko minuta i odmah ih isporučimo.… Sada možemo automatski da objavimo nove alatke kako bismo pomogli Tower zaposlenima da budu još produktivniji.“

Yamaguchi Prefecture logo

 

„Smatrali smo da nam je Microsoft Endpoint Manager pružio veoma fleksibilan i ubrzan način za primenu velikog broja uređaja i upravljanje njima centralno iz oblaka – što je bilo savršeno rešenje za naš projekat.“

Bancolombia logo

 

„Želimo da klijentima pružimo mir i sigurnost da je ovo pouzdana banka, da radimo ono što je najbolje za njih i da pružamo bezbednost podataka koju očekuju od nas.“

Dodatni resursi

Interaktivna demo verzija proizvoda

Microsoft Endpoint Manager blogovi

Pratite Microsoft Endpoint Manager u usluzi Twitter

1. Gartner ne podržava nijednog prodavca, proizvod ili uslugu koji su prikazani u njegovim publikacijama o istraživanju i ne preporučuje korisnicima tehnologije da biraju samo one dobavljače sa najvišim ocenama ili nekom drugom oznakom. Publikacije o istraživanju preduzeća Gartner sastoje se od mišljenja Gartner organizacije za istraživanje i ne treba ih smatrati činjeničnim tvrdnjama. Gartner se odriče svih garancija, izričitih ili impliciranih, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući i bilo koje garancije o mogućnostima prodaje ili prikladnosti za određenu namenu.
GARTNER i Magic Quadrant predstavljaju registrovane žigove i oznake usluga preduzeća Gartner, Inc. i/ili njegovih podružnica u SAD i drugim zemljama i ovde se koriste uz dozvolu. Sva prava zadržana.

2. Gartner, Magic Quadrant za alatke za objedinjeno upravljanje krajnjim tačkama, 16. avgust 2021, Dan Vilson | Kris Silva | Tom Čipola.
3. The Forrester Wave™: objedinjeno upravljanje krajnjim tačkama, 4. kvartal 2021., Endrju Hevit, Vil Mekeon Vajt, novembar 2021.
4. Omdia: Endpoint Management Solutions, 2021-22™: Adam Holtby, glavni analitičar, novembar 2021.
5. Kuppingercole: Leadership Compass: objedinjeno upravljanje krajnjim tačkama 2021., Ričard Hil.