Microsoft Ignite event graphic composed of a bright orange geometric pattern with a clear band forming a path over the top

Preliminarni dan konferencije Microsoft Ignite povodom usaglašenosti

Pridružite nam se u nedelju 3.novembra na preliminarnom danu konferencije Microsoft Ignite povodom usaglašenosti. Steknite poseban pristup isključivom sadržaju, govornicima i iskustvima.


Microsoft Ignite je namenjen vama


Dnevni red preliminarnog dana konferencije Microsoft Ignite povodom usaglašenosti

9:00–10:00  

Ekskluzivno obraćanje javnosti direktora za bezbednost informacija korporacije Microsoft

U ovom obraćanju, Bret Arseno, CVP i CISO, deli svoju strategiju za bezbednost i usaglašenost u složenom poslovnom sistemu korporacije Microsoft. On takođe govori o nekim od naših dostignuća, problemima koje pokušavamo da rešimo, kao i onome što smo u međuvremenu naučili.

10:30–12:00

Panel sa klijentima uz pomoć analitičara

Slušajte vodeće osobe na tržištu u vezi sa izazovima, mogućnostima za poslovanje i narednim koracima kad je reč o usaglašenosti. Učestvujte tokom našeg interaktivnog panela.

13:00–14:45

Prezentacija stručnjaka za usaglašenost iz korporacije Microsoft

Pridružite se Microsoft stručnjacima za usaglašenost i razgovarajte o realnim izazovima i najboljim praksama u vezi sa unutrašnjim rizicima, zaštitom informacija i zahtevima lica na koja se odnose podaci.

15:00–15:45

Zašto se Microsoft bavi usaglašenošću: naše ulaganje u inovacije

Slušajte inženjere iz korporacije Microsoft kako objašnjavaju kako i zašto smo uložili u poslovanje u vezi sa usaglašenošću.

15:45–16:30

Panel-diskusija partnera

Predavanja partnera o tome kako efikasno definisati i primeniti strategiju usaglašenosti sa ključnim zainteresovanim stranama.

18:00–21:00

Izgradnja zajednice

Završite dan tako što ćete nam se pridružiti na specijalnoj večeri i uživajte u povezivanju sa kolegama i partnerima.


Istaknuti govornici

Vidimo se na konferenciji Microsoft Ignite!