Microsoft Edge prikazuje ekran za Bing pretragu


Snimak ekrana nekoliko kartica kojima se upravlja i organizuje u pregledaču Edge

Stanite na put haosu sa karticama. Organizujte veb.

Microsoft Edge ima jednostavne alatke za pregledanje, grupisanje i čuvanje kartica. Brzo pronađite, podesite i otvorite kartice koje ste stavili na stranu ne napuštajući stranicu na kojoj se nalazite.5 6 **

Snimak ekrana čvorišta u pregledaču Edge sa omiljenim stavkama, preuzimanjima i još mnogo toga na jednom mestu

Čuvajte sve na jednom mestu

Koristite Čvorište za brz i jednostavan pristup omiljenim sajtovima, listi za čitanje, stavkama u istoriji, nedavnim preuzimanjima i mnogim drugim stavkama.KnjigePDFŠtampanje bez nepotrebnih stavkiAlatke za učenje

Isprobajte prikaz za čitanje, alatke za čitanje ili dodavanje komentara. Microsoft Store ima knjige koje se sinhronizuju sa svim uređajima6 **.

Monitor računara na radnom stolu koji prikazuje pregledač Microsoft Edge u kojem se reprodukuje 4K Ultra HD video zapis

Poboljšajte utisak pri radu sa pregledačem

Microsoft Edge je jedini pregledač koji podržava i 4K Ultra HD10 i Dolby Audio8, što vam pruža kristalno jasnu sliku i bioskopsku atmosferu.1 Bezbednost: Zasnovano na NSS izveštaju.

3 Životni vek baterije: Zasnovan je na prosečnim vremenima. Životni vek baterije znatno se razlikuje u zavisnosti od postavki, korišćenja i ostalih faktora. Ovde možete da pronađete još detalja.

5 Dostupnost aplikacija i sadržaja razlikuje se u zavisnosti od regiona.

6 Knjige iz Microsoft Store prodavnice dostupne su samo u SAD. Obeleživači, beleške i markiranje nisu podržani.

7 Dostupno sa najnovijom ispravkom za Windows 10, koja obuhvata inovacije, nove funkcije i bezbednosne mogućnosti. Da bismo vam pružili najbolji utisak pri radu, ispravka se distribuira putem automatskih ažuriranja kada računar bude spreman. Ako želite da odmah dobijete ispravku, preuzmite pomoćnik za ažuriranje.

8 Zahteva sadržaj koji podržava Dolby Audio i zvučnike koji mogu da reprodukuju višekanalni prostorni zvuk.

9 Potreban je uređaj koji podržava upotrebu olovke. Olovka se prodaje odvojeno.

10 Podrška za 4K Ultra HD ograničena je na računare. 4K funkcioniše u pregledaču Microsoft Edge i u aplikaciji Netflix. Samo uređaji koji imaju Intel® Core™ procesore 7. generacije mogu da dešifruju 4K DRM. Potreban je plan za Netflix Ultra HD.

** Dostupnost i funkcionalnost mogu da variraju na uređajima koji nemaju Windows.