Microsoft Edge

Brži, bezbedniji pregledač koji je dizajniran za Windows 10.

Preuzmite Windows 10

Play Button

Pause Button

Microsoft Edge prikazuje ekran za Bing pretragu
  • Duže trajanje baterije.

    Baterija je ugrađena da biste radili više duži vremenski period. Produžite trajanje baterije za više od sat vremena kada je pretraživanje isključeno.1

  • Brze performanse.

    Istog trenutka uživajte u onome što tražite pomoću pregledača koji je dizajniran za Windows 10.

  • Sigurnost i bezbednost na nivou preduzeća.

    Microsoft Edge vas štiti od phishing napada. Kada ga koristite u kombinaciji sa programom Windows Defender, budite sigurni da je vaš računar bezbedniji zahvaljujući antivirusnoj zaštiti koja je ugrađena u Windows 10.

Dizajniran je da vam pomogne da se usredsredite na ono što je važno.

Napravili smo pregledač od osnovnog pa do krajnjeg nivoa – pregledač koji je čist, moderan, jednostavan za korišćenje i koji u prvi plan stavlja vaš sadržaj.

Play Button

Pause Button

Pregled kartice Microsoft Edge

Nemojte da pristanete na haos na kartici. Organizujte veb.

Microsoft Edge nudi jednostavne alatke za pregledanje, grupisanje i čuvanje kartica sa veb stranicama. Možete brzo da pronađete, podesite i otvorite kartice koje ste stavili na stranu ne napuštajući stranicu na kojoj se nalazite.2 3

Preuzmite Windows 10

Play Button

Pause Button

Microsoft Edge trenutni odgovori

Pronađite odgovor brže.

Pronađite na hiljadu odgovora na traci adresa. Samo unesite upit pretrage da biste došli do trenutnih rezultata pretrage za vremensku prognozu, merenja, konverzacije, sportske rezultate i još mnogo toga.

Preuzmite Windows 10
Microsoft Edge čvorište prikazuje omiljene stavke

Upravljajte omiljenim stavkama na jednom mestu.

Koristite Čvorište za brz i jednostavan pristup svim najboljim veb lokacijama, listi za čitanje, stavkama u istoriji, nedavnim preuzimanjima i dr.

Preuzmite Windows 10

Pregledajte izvan granica.

Danas, pregledač ne treba samo da pretražuje. Svaki klik, svako prevlačenje i svaka pretraga treba da vam obezbede napredovanje. Microsoft Edge vam pomaže da budete korak ispred svih.

Play Button

Pause Button

Microsoft Edge sa opcijama za pisanje perom, beleške i deljenje

Pišite na vebu.

Unesite beleške ili pišite direktno po bilo kojoj veb stranici i trenutno ih podelite sa drugima. Uživajte u pregledaču Microsoft Edge sa ugrađenim opcijama za pisanje perom i deljenje

Preuzmite Windows 10

Play Button

Pause Button

Microsoft Edge prikaz čitanja

Oslobodite se prenatrpanosti.

Uživajte u pregledaču Microsoft Edge sa opcijom za neometano čitanje kada to želite. Možete i da sačuvate članak koji ćete čitati kasnije ili kada ste u pokretu.

Preuzmite Windows 10

Nova proširenja napravljena za Microsoft Edge*Prikaži sve

1 Trajanje baterije: Na osnovu prosečnih vremena, trajanje baterije se znatno razlikuje u zavisnosti od podešavanja, korišćenja i ostalih faktora.

2 Dostupnost aplikacija i sadržaja se razlikuje u zavisnosti od regiona.

3 Dostupno sa Windows 10 ispravkom za kreativne koja obuhvata inovacije, nove funkcije i bezbednosne mogućnosti. Da bismo obezbedili najbolje iskustvo, ispravka pokreće automatska ažuriranja čim je računar spreman. Odnosno, ako želite odmah da preuzmete ispravku, preuzmite Pomoćnik za ažuriranje.