Fejlfinding i forbindelse med Windows-apps på Surface

I mange tilfælde giver Windows Store automatisk besked, hvis der er problemer med en app, og forsøger at løse problemet for dig. Hvis Store ikke giver dig besked om et problem, eller hvis der fortsat er problemer med en app, er der her nogle ting, du kan prøve.

Bemærkninger

Løsning 1: Opdater din Windows-app

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Store.
Trin 2:  I Store skal du vælge kontobilledet kontobillede øverst til højre og vælge Downloads.
Hvis du ikke allerede er logget på Windows Store, skal du logge på med din Microsoft-konto.
Trin 3:  Vælg Søg efter opdateringer.
Hvis der er tilgængelige opdateringer, installeres de automatisk.
Bemærk!
Windows-apps opdateres automatisk i baggrunden. Du kan dog stadig søge efter opdateringer manuelt ved hjælp af proceduren ovenfor.

Hvis du stadig har problemer med appen, når du har opdateret den, kan du prøve løsning 2.

Løsning 2: Fjern og geninstaller appen

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Alle apps.
Trin 2:  Tryk på og hold (eller højreklik) knappen til den app, du vil fjerne, nede, vælg Fjern, og vælg Fjern.
Trin 3:  Hvis du vil geninstallere appen, skal du gå til Windows-logo og vælge Store.
Trin 4:  I Store skal du vælge kontobilledet kontobillede øverst til højre og vælge Min samling.
Trin 5:  Vælg Apps i venstre rude.
Trin 6:  Vælg den app, du vil geninstallere, og vælg Installér.

Bemærk!
Det kan tage et par minutter, før en fjernet app vises på listen over apps, der ikke er installeret i øjeblikket.

Hvis du stadig har problemer med appen, efter du har geninstalleret den, kan du prøve Løsning 3.

Løsning 3: Kontakt appens udgiver

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Store.
Trin 2:  Søg efter eller find appen, og vælg den.
Trin 3:  Rul til sektionen Oplysninger på siden med appbeskrivelsen, og vælg supportlinket for appen under Flere oplysninger. Linket åbner en mail til dig om at kontakte support, eller også bliver du ført til et supportwebsite.

Fejlfinding i forbindelse med Windows-apps på Surface

I mange tilfælde giver Windows Store automatisk besked, hvis der er problemer med en app, og forsøger at løse problemet for dig. Hvis Store ikke giver dig besked om et problem, eller hvis der fortsat er problemer med en app, er der her nogle ting, du kan prøve.

Bemærkninger

Løsning 1: Opdater din Windows-app

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Store.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen i Store, og vælg Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 3:  Vælg Appopdateringer.
Hvis du ikke allerede er logget på Windows Store, skal du logge på med din Microsoft-konto.
Trin 4:  Vælg Søg efter opdateringer.
Hvis der er tilgængelige opdateringer, vælges de automatisk.
Trin 5:  Gør derefter et af følgende:
  • Vælg Installér for at installere alle tilgængelige opdateringer.
  • Vælg Ryd, vælg kun de apps, du vil opdatere, og vælg så Installér.
Bemærk!
Windows-apps opdateres automatisk i baggrunden. Du kan dog stadig søge efter opdateringer manuelt ved hjælp af proceduren ovenfor.

Hvis du stadig har problemer med appen, når du har opdateret den, kan du prøve løsning 2.

Løsning 2: Synkroniser din applicens

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Store.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger.
Trin 3:  Vælg Appopdateringer.
Hvis du ikke er logget på Windows Store, skal du logge på ved hjælp af din Microsoft-konto.
Trin 4:  Vælg Synkroniser licenser.

Hvis det ikke hjælper at synkronisere applicensen, kan du prøve Løsning 3.

Løsning 3: Fjern og geninstaller appen

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Alle apps.
Trin 2:  Tryk på og hold (eller højreklik) knappen til den app, du vil fjerne, nede, vælg Fjern, og vælg Fjern.
Trin 3:  Hvis du vil geninstallere appen, skal du gå til Windows-logo og vælge Store.
Trin 4:  Vælg Konto > Mine apps.

Tip
Foruden listen over de apps, der i øjeblikket ikke er installeret, kan du bruge rullemenuen på skærmbilledet Mine apps for at se:

• Alle apps, der er installeret på din Surface
  • Alle apps, der ikke er installeret på din Surface
  • Alle apps på andre pc'er, der er knyttet til din Microsoft-konto

Trin 5:  Vælg den app, du vil geninstallere, og vælg Installér.

Bemærk!
Det kan tage et par minutter, før en fjernet app vises på listen over apps, der ikke er installeret i øjeblikket.

Hvis du stadig har problemer med appen, efter du har geninstalleret den, kan du prøve Løsning 4.

Løsning 4: Kør fejlfindingsværktøjet til apps

Hvis du fortsat oplever problemer med en app, kan du forsøge at køre fejlfindingsværktøjet til apps. Dette værktøj kan automatisk finde og løse problemer med apps. Fejlfindingsværktøjet er kun tilgængeligt på engelsk, men det fungerer på alle sprog.

Hvis fejlfindingsværktøjet til apps ikke løser problemet, kan du prøve Løsning 5.

Løsning 5: Kontakt appens udgiver

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Store.
Trin 2:  Søg efter eller find appen, og vælg den.
Trin 3:  Stryg mod venstre, eller rul til sektionen Detaljer på siden med appbeskrivelsen, og vælg supportlinket for appen under Få mere at vide. Linket åbner en mail til dig om at kontakte support, eller også bliver du ført til et supportwebsite.

Fejlfinding i forbindelse med Windows-apps på Surface

I mange tilfælde giver Windows Store automatisk besked, hvis der er problemer med en app, og forsøger at løse problemet for dig. Hvis Store ikke giver dig besked om et problem, eller hvis der fortsat er problemer med en app, er der her nogle ting, du kan prøve.

Bemærkninger

Løsning 1: Opdater din Windows-app

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen i Store, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 3:  Tryk eller klik på App-opdateringer.
Hvis du ikke allerede er logget på Windows Store, skal du logge på med din Microsoft-konto.
Trin 4:  Tryk eller klik på Søg efter opdateringer.
Hvis der er tilgængelige opdateringer, vælges de automatisk.
Trin 5:  Gør derefter et af følgende:

• Tryk eller klik på Installér for at installere de tilgængelige opdateringer.

eller

• Tryk eller klik på Ryd, og tryk eller klik kun på de apps, du vil opdatere, og tryk eller klik derefter på Installér.

Hvis du stadig har problemer med appen, når du har opdateret den, kan du prøve løsning 2.

Bemærk!
Windows-apps opdateres automatisk i baggrunden. Du kan dog stadig søge efter opdateringer manuelt ved hjælp af proceduren ovenfor.

Løsning 2: Synkroniser din applicens

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Stryg indad fra skærmens højre side, og tryk eller klik på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på App-opdateringer.
Hvis du ikke er logget på Windows Store, skal du logge på ved hjælp af din Microsoft-konto.
Trin 4:  Tryk eller klik på Synkroniser licenser.

Hvis det ikke hjælper at synkronisere applicensen, kan du prøve Løsning 3.

Løsning 3: Fjern og geninstaller appen

Trin 1:  Stryg opad fra midten af startskærmen for at åbne appvisningen.
Hvis du bruger en mus, skal du klikke på pil ned Pil ned. Der vises en liste over alle de apps, der er installeret på Surface.
Trin 2:  Tryk på og hold knappen nede eller højreklik på den app, du vil fjerne, tryk eller klik på Fjern, og tryk eller derefter på Fjern.
Trin 3:  Hvis du vil geninstallere appen, skal du trykke eller klikke på Store på startskærmen.
Trin 4:  Tryk eller klik på Konto, og tryk eller på Mine apps.

Tip
Foruden listen over de apps, der i øjeblikket ikke er installeret, kan du bruge rullemenuen på skærmbilledet Mine apps for at se:

• Alle apps, der er installeret på din Surface
  • Alle apps, der ikke er installeret på din Surface
  • Alle apps på andre pc'er, der er knyttet til din Microsoft-konto

Trin 5:  Tryk eller klik på den app, du vil geninstallere, og tryk eller klik på Installér.

Bemærk!
Det kan tage et par minutter, før en fjernet app vises på listen over apps, der ikke er installeret i øjeblikket.

Hvis du stadig har problemer med appen, efter du har geninstalleret den, kan du prøve Løsning 4.

Løsning 4: Kør fejlfindingsværktøjet til apps

Hvis du fortsat oplever problemer med en app, kan du forsøge at køre fejlfindingsværktøjet til apps. Dette værktøj kan automatisk finde og løse nogle problemer i forbindelse med apps. Fejlfindingsværktøjet er kun tilgængeligt på engelsk, men det fungerer på alle sprog.

Hvis fejlfindingsværktøjet til apps ikke løste problemet, kan du prøve Løsning 5.

Løsning 5: Kontakt appens udgiver

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Søg efter eller find appen, og tryk eller klik på den.
Trin 3:  Stryg indad mod venstre, eller rul til sektionen Detaljer på siden med appbeskrivelsen, og tryk eller klik på supportlinket for appen under Få mere at vide. Linket åbner en mail til dig om at kontakte support, eller også bliver du ført til et supportwebsite.

Fejlfinding i forbindelse med Windows-apps på Surface

I mange tilfælde giver Windows Store automatisk besked, hvis der er problemer med en app, og forsøger at løse problemet for dig. Hvis Store ikke giver dig besked om et problem, eller hvis der fortsat er problemer med en app, er der her nogle ting, du kan prøve.

Bemærkninger

Løsning 1: Opdater din Windows-app

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen i Store, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 3:  Tryk eller klik på App-opdateringer.
Hvis du ikke allerede er logget på Windows Store, skal du logge på med din Microsoft-konto.
Trin 4:  Tryk eller klik på Søg efter opdateringer.
Hvis der er tilgængelige opdateringer, vælges de automatisk.
Trin 5:  Gør derefter et af følgende:
  • Vælg Installér for at installere de tilgængelige opdateringer.
  • Vælg Ryd, vælg kun de apps, du vil opdatere, og vælg Installér.

Hvis du stadig har problemer med appen, når du har opdateret den, kan du prøve løsning 2.

Bemærk!
Windows-apps opdateres automatisk i baggrunden. Men du kan stadig søge efter opdateringer manuelt ved hjælp af ovenstående trin.

Løsning 2: Synkroniser din applicens

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på App-opdateringer.
Hvis du ikke er logget på Windows Store, skal du logge på ved hjælp af din Microsoft-konto.
Trin 4:  Tryk eller klik på Synkroniser licenser.

Hvis det ikke hjælper at synkronisere applicensen, kan du prøve Løsning 3.

Løsning 3: Fjern og geninstaller appen

Trin 1:  Stryg opad fra midten af startskærmen for at åbne appvisningen.
Hvis du bruger en mus, skal du klikke på pil ned Pil ned. Der vises en liste over alle de apps, der er installeret på Surface.
Trin 2:  Hold nede eller højreklik på den app, du vil fjerne, vælg Fjern, og vælg Fjern.
Trin 3:  Hvis du vil geninstallere appen, skal du trykke eller klikke på Store på startskærmen.
Trin 4:  Vælg Konto > Mine apps.

Tip
Foruden listen over de apps, der i øjeblikket ikke er installeret, kan du bruge rullemenuen på skærmbilledet Mine apps for at se:

• Alle apps, der er installeret på din Surface
  • Alle apps, der ikke er installeret på din Surface
  • Alle apps på andre pc'er, der er knyttet til din Microsoft-konto

Trin 5:  Tryk eller klik på den app, du vil geninstallere, og tryk eller klik på Installér.

Bemærk!
Det kan tage et par minutter, før en fjernet app vises på listen over apps, der ikke er installeret i øjeblikket.

Hvis du stadig har problemer med appen, efter du har geninstalleret den, kan du prøve Løsning 4.

Løsning 4: Kør fejlfindingsværktøjet til apps

Hvis du fortsat oplever problemer med en app, kan du forsøge at køre fejlfindingsværktøjet til apps. Dette værktøj kan automatisk finde og løse problemer med apps. Fejlfindingsværktøjet er kun tilgængeligt på engelsk, men det fungerer på alle sprog.

Hvis fejlfindingsværktøjet til apps ikke løser problemet, kan du prøve Løsning 5.

Løsning 5: Kontakt appens udgiver

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Søg efter eller find appen, og vælg den.
Trin 3:  Stryg indad mod venstre, eller rul til sektionen Detaljer på siden med appbeskrivelsen, og tryk eller klik på supportlinket for appen under Få mere at vide. Linket åbner en mail til dig om at kontakte support, eller også bliver du ført til et supportwebsite.