Fejlfinding af Surface Pro 4-adapter til Surface Pro 3-dockingstation

Hvis du har problemer med at få din Surface Pro 4 til at virke med din Surface Pro 3-dockingstation ved hjælp af dockingstationens adapter, er der her et par tip.

Hvis du har en Surface Pro 4 og vil bruge den med din Surface Pro 3-dockingstation, skal du have Surface Pro 4-adapteren til Surface Pro 3-dockingstationen. Adapteren kan hentes gratis fra din lokale Microsoft-butik, eller gå til Send min Surface til service for at bestille en.

Få flere oplysninger under Brug af Surface Pro 4 med din Surface Pro 3-dockingstation.

Hvis du har problemer med at få Surface Pro 4 til at passe

Hvis du har problemer med at få Surface Pro 4 og Surface Pro 4-adapteren til Surface Pro 3-dockingstationen til at passe i din Surface Pro 3-dockingstation, er der har nogle ting, du kan tjekke:

• Sørg for, at begge sider af dockingstationen er trukket ud, før du prøver at indsætte adapteren og din Surface.
  • Fjern tilsluttet tilbehør fra Surface Pro 4, der forhindrer dockingstationens sider i at forbinde med Surface.
  • Tjek kanterne på din Surface Pro 4 der, hvor den har kontakt med dockingstationens sider. Hvis den ene side er vippet ud, skal du åbne både adapteren og din Surface og skubbe siderne ind igen.
  • Hvis adapteren er beskadiget, passer den muligvis ikke. Kontakt os, hvis du ser skade på din adapter.

Installere Surface- og Windows-opdateringer

Hvis din Surface Pro 4 er docket med Surface Pro 4-adapteren til Surface Pro 3-dockingstationen, men dockingstationen stadig ikke virker, skal du sikre dig, at du har alle de seneste Surface- og Windows-opdateringer. Det kan ofte løse problemet at installere de seneste opdateringer, herunder opdateringer til Windows og tilbehør som dockingstationen.

Trin 1:  Placer din Surface Pro 4 øverst i dockingstationens adapter, og skub dockingstationens sider ind i siderne på din Surface.
Sørg for, at dockingstationen får strøm.
Trin 2:

Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update.

Trin 3:

Vælg Søg efter opdateringer. Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du vælge Detaljer.

Trin 4:  Vælg de opdateringer, du vil installere, og tryk på Installér.
Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.

Har du fortsat problemer?

Hvis din Surface Pro 4 passer i din dockingstation, men stadig ikke virker (hvis den f.eks. ikke oplader, eller lyden ikke virker), skal du se Fejlfinding af dockingstationer.