Windows-sovellusten vianmääritys Surfacessa

Windows-kauppa ilmoittaa usein automaattisesti, jos johonkin sovellukseen liittyy ongelma, ja yrittää ratkaista ongelman puolestasi. Jos Windows-kauppa ei ilmoita ongelmasta tai ongelmat sovelluksen kanssa jatkuvat, voit kokeilla seuraavia keinoja.

Huomautukset

Ratkaisu 1: Päivitä Windows-sovellus

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kauppa.
Vaihe 2:  Valitse Windows-kaupan oikeasta yläkulmasta tilikuva Tilikuva ja valitse Lataukset.
Jos et ole kirjautunut sisään Windows-kauppaan, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
Vaihe 3:  Valitse Tarkista päivitykset.
Jos päivityksiä on saatavilla, niiden asennus alkaa automaattisesti.
Huomautus
Windows-sovellukset päivittyvät automaattisesti taustalla. Voit kuitenkin tarkistaa päivitysten saatavuuden manuaalisesti edellä esitetyllä tavalla.

Jos päivitetty sovellus aiheuttaa edelleen ongelmia, kokeile ratkaisua 2.

Ratkaisu 2: Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kaikki sovellukset.
Vaihe 2:  Paina poistettavaa sovellusta pitkään (tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella), valitse Poista asennus ja valitse Poista asennus.
Vaihe 3:  Asenna sovellus uudelleen valitsemalla Käynnistä Windows-logo ja valitsemalla Kauppa.
Vaihe 4:  Valitse Windows-kaupan oikeasta yläkulmasta tilikuva Tilikuva ja valitse Oma kirjasto.
Vaihe 5:  Valitse vasemmassa ruudussa Sovellukset.
Vaihe 6:  Valitse uudelleen asennettava sovellus ja valitse Asenna.

Huomautus
Saattaa kestää hetken, ennen kuin poistettu sovellus näkyy asentamattomien sovellusten luettelossa.

Jos uudelleen asennettu sovellus aiheuttaa edelleen ongelmia, kokeile ratkaisua 3.

Ratkaisu 3: Ota yhteyttä sovelluksen julkaisijaan

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kauppa.
Vaihe 2:  Hae sovellus tai etsi se selaamalla ja valitse se.
Vaihe 3:  Selaa sovelluksen kuvaussivulla Tiedot-kohtaan ja valitse Lisätietoja-kohdassa sovelluksen tukilinkki. Linkki avaa sähköpostiviestin, jolla voit ottaa yhteyttä tukeen, tai siirtää sinut tukisivustoon.

Windows-sovellusten vianmääritys Surfacessa

Windows-kauppa ilmoittaa usein automaattisesti, jos johonkin sovellukseen liittyy ongelma, ja yrittää ratkaista ongelman puolestasi. Jos Windows-kauppa ei ilmoita ongelmasta tai ongelmat sovelluksen kanssa jatkuvat, voit kokeilla seuraavia keinoja.

Huomautukset

Ratkaisu 1: Päivitä Windows-sovellus

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kauppa.
Vaihe 2:  Sipaise Windows-kaupassa näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja valitse Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alaspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 3:  Valitse Sovelluspäivitykset.
Jos et ole kirjautunut sisään Windows-kauppaan, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
Vaihe 4:  Valitse Tarkista päivitykset.
Jos päivityksiä on saatavilla, ne valitaan automaattisesti.
Vaihe 5:  Valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:
  • Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset valitsemalla Asenna.
  • Valitse Tyhjennä, valitse päivitettävät sovellukset ja valitse Asenna.
Huomautus
Windows-sovellukset päivittyvät automaattisesti taustalla. Voit kuitenkin tarkistaa päivitysten saatavuuden manuaalisesti edellä esitetyllä tavalla.

Jos päivitetty sovellus aiheuttaa edelleen ongelmia, kokeile ratkaisua 2.

Ratkaisu 2: Synkronoi sovelluksen käyttöoikeus

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kauppa.
Vaihe 2:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja valitse Asetukset.
Vaihe 3:  Valitse Sovelluspäivitykset.
Jos et ole kirjautunut sisään Windows-kauppaan, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
Vaihe 4:  Valitse Synkronoi käyttöoikeudet.

Jos sovelluksen käyttöoikeuden synkronoimisesta ei ole apua, kokeile ratkaisua 3.

Ratkaisu 3: Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kaikki sovellukset.
Vaihe 2:  Paina poistettavaa sovellusta pitkään (tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella), valitse Poista asennus ja valitse Poista asennus.
Vaihe 3:  Asenna sovellus uudelleen valitsemalla Käynnistä Windows-logo ja valitsemalla Kauppa.
Vaihe 4:  Valitse Tili > Omat sovellukset.

Vihje
Asentamattomien sovellusten luettelon lisäksi voit käyttää Omat sovellukset -näytön avattavaa valikkoa, jolloin saat näyttöön

• kaikki Surfaceen asennetut sovellukset
  • kaikki Surfaceen asentamattomat sovellukset
  • kaikki Microsoft-tiliisi liitetyissä muissa tietokoneissa olevat sovellukset.

Vaihe 5:  Valitse uudelleen asennettava sovellus ja valitse Asenna.

Huomautus
Saattaa kestää hetken, ennen kuin poistettu sovellus näkyy asentamattomien sovellusten luettelossa.

Jos uudelleen asennettu sovellus aiheuttaa edelleen ongelmia, kokeile ratkaisua 4.

Ratkaisu 4: Suorita sovelluksen vianmääritys

Jos sovelluksen kanssa on yhä ongelmia, kokeile sovelluksen vianmäärityksen suorittamista. Tämä työkalu etsii ja korjaa automaattisesti joitakin sovelluksiin liittyviä ongelmia. Vianmääritys on saatavilla vain englanninkielisenä, mutta se toimii kielestä riippumatta.

Jos sovellusten vianmääritys ei ratkaise ongelmaa, kokeile ratkaisua 5.

Ratkaisu 5: Ota yhteyttä sovelluksen julkaisijaan

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kauppa.
Vaihe 2:  Hae sovellus tai etsi se selaamalla ja valitse se.
Vaihe 3:  Sipaise vasemmalle tai selaa sovelluksen kuvaussivulla Tiedot-kohtaan ja valitse Lisätietoja-kohdassa sovelluksen tukilinkki. Linkki avaa sähköpostiviestin, jolla voit ottaa yhteyttä tukeen, tai siirtää sinut tukisivustoon.

Windows-sovellusten vianmääritys Surfacessa

Windows-kauppa ilmoittaa usein automaattisesti, jos johonkin sovellukseen liittyy ongelma, ja yrittää ratkaista ongelman puolestasi. Jos Windows-kauppa ei ilmoita ongelmasta tai ongelmat sovelluksen kanssa jatkuvat, voit kokeilla seuraavia keinoja.

Huomautukset

Ratkaisu 1: Päivitä Windows-sovellus

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 2:  Sipaise Kaupassa näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alaspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Sovelluspäivitykset.
Jos et ole kirjautunut sisään Windows-kauppaan, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
Vaihe 4:  Napauta tai napsauta Etsi päivityksiä.
Jos päivityksiä on saatavilla, ne valitaan automaattisesti.
Vaihe 5:  Valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:

• Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset napauttamalla tai napsauttamalla Asenna.

tai

• Napauta tai napsauta Tyhjennä, napauta tai napsauta päivitettäviä sovelluksia ja napauta tai napsauta Asenna.

Jos päivitetty sovellus aiheuttaa edelleen ongelmia, kokeile ratkaisua 2.

Huomautus
Windows-sovellukset päivittyvät automaattisesti taustalla. Voit kuitenkin tarkistaa päivitysten saatavuuden manuaalisesti edellä esitetyllä tavalla.

Ratkaisu 2: Synkronoi sovelluksen käyttöoikeus

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 2:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta tai napsauta Asetukset.
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Sovelluspäivitykset.
Jos et ole kirjautunut sisään Windows-kauppaan, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
Vaihe 4:  Napauta tai napsauta Synkronoi käyttöoikeudet.

Jos sovelluksen käyttöoikeuden synkronoimisesta ei ole apua, kokeile ratkaisua 3.

Ratkaisu 3: Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Vaihe 1:  Avaa sovellusnäkymä sipaisemalla aloitusnäytön keskellä ylöspäin.
(Jos käytät hiirtä, napsauta alanuolta Alanuoli.) Näkyviin tulee luettelo kaikista Surfaceen asennetuista sovelluksista.
Vaihe 2:  Paina poistettavaa sovellusta pitkään tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella, napauta tai napsauta Poista asennus ja napauta tai napsauta Poista asennus.
Vaihe 3:  Asenna sovellus uudelleen valitsemalla aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 4:  Napauta tai napsauta Tili ja sitten Omat sovellukset.

Vihje
Asentamattomien sovellusten luettelon lisäksi voit käyttää Omat sovellukset -näytön avattavaa valikkoa, jolloin saat näyttöön

• kaikki Surfaceen asennetut sovellukset
  • kaikki Surfaceen asentamattomat sovellukset
  • kaikki Microsoft-tiliisi liitetyissä muissa tietokoneissa olevat sovellukset.

Vaihe 5:  Napauta tai napsauta sovellusta, jonka haluat asentaa uudelleen, ja valitse Asenna.

Huomautus
Saattaa kestää hetken, ennen kuin poistettu sovellus näkyy asentamattomien sovellusten luettelossa.

Jos uudelleen asennettu sovellus aiheuttaa edelleen ongelmia, kokeile ratkaisua 4.

Ratkaisu 4: Suorita sovelluksen vianmääritys

Jos sovelluksen kanssa on yhä ongelmia, kokeile sovelluksen vianmäärityksen suorittamista. Tämä työkalu etsii ja korjaa automaattisesti joitakin sovelluksiin liittyviä ongelmia. Vianmääritys on saatavilla vain englanninkielisenä, mutta se toimii kielestä riippumatta.

Jos sovellusten vianmääritys ei ratkaise ongelmaa, kokeile ratkaisua 5.

Ratkaisu 5: Ota yhteyttä sovelluksen julkaisijaan

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 2:  Hae sovellus tai etsi se selaamalla ja napauta tai napsauta sitä.
Vaihe 3:  Sipaise vasemmalle tai selaa sovelluksen kuvaussivulla Tiedot-kohtaan ja napauta tai napsauta Lisätietoja-kohdassa sovelluksen tukilinkkiä. Linkki avaa sähköpostiviestin, jolla voit ottaa yhteyttä tukeen, tai siirtää sinut tukisivustoon.

Windows-sovellusten vianmääritys Surfacessa

Windows-kauppa ilmoittaa usein automaattisesti, jos johonkin sovellukseen liittyy ongelma, ja yrittää ratkaista ongelman puolestasi. Jos Windows-kauppa ei ilmoita ongelmasta tai ongelmat sovelluksen kanssa jatkuvat, voit kokeilla seuraavia keinoja.

Huomautukset

Ratkaisu 1: Päivitä Windows-sovellus

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 2:  Sipaise Kaupassa näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alaspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Sovelluspäivitykset.
Jos et ole kirjautunut sisään Windows-kauppaan, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
Vaihe 4:  Napauta tai napsauta Etsi päivityksiä.
Jos päivityksiä on saatavilla, ne valitaan automaattisesti.
Vaihe 5:  Valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:
  • Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset napauttamalla tai napsauttamalla Asenna.
  • Napauta tai napsauta Tyhjennä, napauta tai napsauta päivitettäviä sovelluksia ja napauta tai napsauta Asenna.

Jos päivitetty sovellus aiheuttaa edelleen ongelmia, kokeile ratkaisua 2.

Huomautus
Windows-sovellukset päivittyvät automaattisesti taustalla. Voit kuitenkin tarkistaa päivitysten saatavuuden manuaalisesti edellä esitetyllä tavalla.

Ratkaisu 2: Synkronoi sovelluksen käyttöoikeus

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 2:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alaspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Sovelluspäivitykset.
Jos et ole kirjautunut sisään Windows-kauppaan, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
Vaihe 4:  Napauta tai napsauta Synkronoi käyttöoikeudet.

Jos sovelluksen käyttöoikeuden synkronoimisesta ei ole apua, kokeile ratkaisua 3.

Ratkaisu 3: Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Vaihe 1:  Avaa sovellusnäkymä sipaisemalla aloitusnäytön keskellä ylöspäin.
(Jos käytät hiirtä, napsauta alanuolta Alanuoli.) Näkyviin tulee luettelo kaikista Surfaceen asennetuista sovelluksista.
Vaihe 2:  Paina poistettavaa sovellusta pitkään tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella, napauta tai napsauta Poista asennus ja napauta tai napsauta Poista asennus.
Vaihe 3:  Asenna sovellus uudelleen valitsemalla aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 4:  Napauta tai napsauta Tilit > Omat sovellukset.

Vihje
Asentamattomien sovellusten luettelon lisäksi voit käyttää Omat sovellukset -näytön avattavaa valikkoa, jolloin saat näyttöön

• kaikki Surfaceen asennetut sovellukset
  • kaikki Surfaceen asentamattomat sovellukset
  • kaikki Microsoft-tiliisi liitetyissä muissa tietokoneissa olevat sovellukset.

Vaihe 5:  Napauta tai napsauta sovellusta, jonka haluat asentaa uudelleen, ja valitse Asenna.

Huomautus
Saattaa kestää hetken, ennen kuin poistettu sovellus näkyy asentamattomien sovellusten luettelossa.

Jos uudelleen asennettu sovellus aiheuttaa edelleen ongelmia, kokeile ratkaisua 4.

Ratkaisu 4: Suorita sovelluksen vianmääritys

Jos sovelluksen kanssa on yhä ongelmia, kokeile sovelluksen vianmäärityksen suorittamista. Tämä työkalu etsii ja korjaa automaattisesti joitakin sovelluksiin liittyviä ongelmia. Vianmääritys on saatavilla vain englanninkielisenä, mutta se toimii kielestä riippumatta.

Jos sovellusten vianmääritys ei ratkaise ongelmaa, kokeile ratkaisua 5.

Ratkaisu 5: Ota yhteyttä sovelluksen julkaisijaan

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 2:  Hae sovellus tai etsi se selaamalla ja napauta tai napsauta sitä.
Vaihe 3:  Sipaise vasemmalle tai selaa sovelluksen kuvaussivulla Tiedot-kohtaan ja napauta tai napsauta Lisätietoja-kohdassa sovelluksen tukilinkkiä. Linkki avaa sähköpostiviestin, jolla voit ottaa yhteyttä tukeen, tai siirtää sinut tukisivustoon.