Surface Pro 3 -telakointiaseman Surface Pro 4 -sovittimen vianmääritys

Jos kohtaat ongelmia käyttäessäsi Surface Pro 4:ää Surface Pro 3 -telakointiasemassa telakointiaseman sovittimen kanssa, voit yrittää ratkaista ne näiden ohjeiden avulla.

Jos sinulla on Surface Pro 4 ja haluat käyttää sitä Surface Pro 3 -telakointiasemassa, tarvitset Surface Pro 3 -telakointiaseman Surface Pro 4 -sovittimen. Sovittimen saa ilmaiseksi paikallisesta Microsoft Storesta tai tilaamalla sen ohjeaiheessa Lähetä Surface huoltoon kuvatulla tavalla.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Surface Pro 4:n käyttäminen Surface Pro 3 -telakointiaseman kanssa.

Ongelmat Surface Pro 4:n paikalleen panemisessa

Jos sinulla on ongelmia Surface Pro 4:n ja Surface Pro 3 -telakointiaseman Surface Pro 4 -sovittimen käytössä Surface Pro 3 -telakointiaseman kanssa, tarkista seuraavat asiat:

• Varmista, että telakointiaseman molemmat sivut on vedetty ulos, ennen kuin yrität asettaa sovitinta ja Surfacea paikoilleen.
  • Poista Surface Pro 4:stä mahdolliset lisälaitteet, jotka estävät telakointiaseman sivujen kosketuksen Surfaceen.
  • Kokeile Surface Pro 4:n reunoja kohdissa, joissa se koskettaa telakointiaseman reunoja. Jos jokin reuna kallistuu ulos, avaa telakointiasema, aseta sovitin ja Surface uudelleen paikalleen ja työnnä sivut uudelleen sisään.
  • Jos sovitin on vahingoittunut, se ei ehkä sovi oikein paikalleen. Jos huomaat vaurioita sovittimessa, ota yhteyttä meihin.

Asenna Surface- ja Windows-päivitykset.

Jos olet telakoinut Surface Pro 4:n käyttämällä Surface Pro 3 -telakointiaseman Surface Pro 4 -sovitinta, mutta telakointiasema ei toimi oikein, varmista, että asennettuna ovat kaikki uusimmat Surface- ja Windows-päivitykset. Uusimpien päivitysten – mukaan lukien Windows-päivitysten ja käyttämiesi lisälaitteiden, kuten telakointiaseman, päivitysten – asentaminen voi ratkaista ongelmat.

Vaihe 1:  Aseta Surface Pro 4 sovittimen päälle telakointiasemaan ja työnnä telakointiaseman sivut vasten Surfacen sivuja.
Varmista, että telakointiasemaan on kytketty virta.
Vaihe 2:

Valitse Aloita Windows-logo ja valitse Asetukset > Päivitys ja suojaus > Windows Update.

Vaihe 3:

Valitse Tarkista päivitykset. Jos päivityksiä on saatavilla, valitse Tiedot.

Vaihe 4:  Valitse päivitykset, jotka haluat asentaa, ja valitse Asenna.
Surface täytyy ehkä käynnistää uudelleen päivitysten asentamisen jälkeen.

Eikö ongelma ratkennut?

Jos Surface Pro 4 mahtuu telakointiasemaan, mutta ei toimi (esimerkiksi se ei lataudu tai ääni ei kuulu), katso ohjeaihetta Telakointiasemien vianmääritys.