Microsoft Complete pelan perkhidmatan lanjutan.

Melindungi pelaburan anda dan terus produktif. Dapatkan sehingga empat tahun perlindungan lanjutan, perlindungan kemalangan dan sokongan pakar untuk peranti Surface syarikat anda.1

Cari penjual perniagaan bagi membincangkan tentang opsyen harga untuk organisasi anda.

melindungi pelaburan anda

 • Lanjutkan hayat Surface anda

  Melindungi pelaburan anda untuk memastikan Surface berfungsi untuk anda. Microsoft Complete melanjutkan perlindungan peranti anda untuk kerosakan atau pincang tugas perkakasan sehingga empat tahun. Mengalami masalah? Kami memudahkan anda dengan pilihan penghantaran pantas untuk meminimumkan masa rosak.
 • melindungi peranti anda

  Kemalangan berlaku. Dengan Microsoft Complete, anda mendapat tiga atau empat tahun perlindungan kerosakan tidak sengaja—mahupun daripada jatuh dan tumpahan. Microsoft Complete menyediakan penyelesaian dan alat untuk memastikan maklumat perniagaan anda selamat.
 • Dapatkan bantuan pakar

  Tiada orang lain yang mengetahui tentang Surface anda lebih baik berbanding Microsoft. Dapatkan sokongan teknikal pakar dari mana-mana untuk membantu anda memanfaatkan Surface anda sepenuhnya.
 • Terus kekal produktif

  Kami di Microsoft mengetahui betapa pentingnya masa bagi anda. Microsoft Complete membantu anda membuat persediaan dan mengambil berat tentang peranti anda. Jika berlaku apa-apa, kami terus membantu anda menyelesaikannya.
 • Secara eksklusif dengan Complete untuk Perusahaan

  Complete untuk Perusahaan menyokong keperluan perniagaan anda yang unik dengan khidmat boleh skala dan cekap serta anda mendapat:

  • Perkongsian tuntutan di seluruh organisasi anda. Kami mengetahui bahawa sesetengah pekerja adalah lebih berhati-hati dengan peranti orang lain. Tuntutan kerosakan tidak sengaja anda dikumpulkan, jadi anda boleh menjimatkan masa mengurus tuntutan dan lebih banyak masa untuk melakukan perkara yang lebih penting
  • Capaian kepada kumpulan tuntutan yang berasingan, bersamaan dengan 1% daripada jumlah peranti yang dibeli. Simpan peranti anda yang tidak boleh dibut dan terima peranti gantian dengan pertukaran lanjutan.
  • Latihan dalam talian secara langsung atau di tapak yang direka bentuk mengikut kesesuaian organisasi anda. Kandungan boleh disesuaikan dan jadual adalah fleksibel, jadi anda boleh melatih pasukan yang betul pada masa yang tepat.
  • Sokongan pengerahan daripada Meja Pengintegrasian. Anda akan diberikan capaian bagi mengerahkan bahan untuk berkongsi secara dalaman, serta bantuan untuk mendaftar peranti anda dan menyelaraskan latihan anda.

Bandingkan pelan perkhidmatan

Absolute Data & Device Security

Absolute Data & Device Security (dijual berasingan) membolehkan organisasi anda menjejak dan melindungi semua titik akhir anda secara berterusan daripada konsol berasaskan awan tunggal. Sekiranya berlaku kehilangan atau kecurian, Absolute Data & Device Security boleh bantu menjejak dan mendapatkan kembali peranti anda. Anda boleh menguruskan dan melindungi Surface dari jauh untuk memastikan dan membuktikan bahawa proses pematuhan IT titik akhir dilaksanakan dan dikuatkuasakan dengan betul.

1 Tertakluk pada terma dan syarat; lihat perjanjian penuh sini.