Feilsøke Surface Pro 4-adapteren for Surface Pro 3-dokkingstasjonen

Hvis du har problemer med å få Surface Pro 4 til å fungere med Surface Pro 3-dokkingstasjonen ved hjelp av dokkingstasjonsadapteren, kan du prøve disse løsningene.

Hvis du har en Surface Pro 4 og ønsker å bruke den med Surface Pro 3-dokkingstasjonen, trenger du Surface Pro 4-adapteren for Surface Pro 3-dokkingstasjonen. Adapteren er tilgjengelig gratis fra din lokale Microsoft Store, eller gå til Send inn min Surface for service for å bestille en.

For mer informasjon, se Bruke Surface Pro 4 med Surface Pro 3-dokkingstasjonen.

Hvis du har problemer med å få Surface Pro 4 til å passe riktig

Hvis du har problemer med å passe Surface Pro 4 og Surface Pro 4-adapteren for Surface Pro 3-dokkingstasjonen i Surface Pro 3-dokkingstasjonen, kan du kontrollere følgende:

• Sørg for at begge sider av dokkingstasjonen er dratt ut før du prøver å sette inn adapteren og Surface.
  • Fjern eventuelt tilkoblet tilbehør som ville hindret at sidene på dokkingstasjonen kommer i kontakt med Surface Pro 4.
  • Kontroller kantene på Surface Pro 4 hvor den kommer i kontakt med sidene på dokkingstasjonen. Hvis én side stikker ut, åpner du dokkingstasjonen, setter i både adapteren og Surface på nytt og skyver sidene inn igjen.
  • Hvis adapteren er skadet, kan den ikke passe inn riktig. Hvis du oppdager skade på adapteren, ta kontakt med oss.

Installere Surface og Windows-oppdateringer

Hvis du har dokket Surface Pro 4 med Surface Pro 4-adapteren for Surface Pro 3-dokkingstasjonen, men dokkingstasjonen fremdeles ikke fungerer riktig, sørg for at du har de siste oppdateringene for Surface og Windows installert. Installasjon av de nyeste oppdateringene, inkludert oppdateringer for Windows og tilbehør som dokkingstasjonen, kan bidra til å løse eventuelle problemer.

Trinn 1:  Plasser Surface Pro 4 oppå adapteren i dokkingstasjonen og skyv sidene av dokkingstasjonen inn i sidene på Surface.
Sørg for at dokkingstasjonen får strøm.
Trinn 2:

Gå til Start Windows-logo og velg Innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Windows Update.

Trinn 3:

Velg Se etter oppdateringer. Hvis oppdateringer er tilgjengelige, velger du Detaljer.

Trinn 4:  Velg oppdateringene som du vil installere, og velg Installer.
Det kan hende at du må starte Surface på nytt etter at oppdateringene er installert.

Har du fremdeles problemer?

Hvis Surface Pro 4 passer inn i dokkingstasjonen, men fremdeles ikke fungerer (for eksempel, den lader ikke eller lyden fungerer ikke), se Feilsøke dokkingstasjoner.