Sikkerhetskopiere bilder, dokumenter og mer

OneDrive og Fillogg er to metoder du kan bruke for å sikkerhetskopiere bilder, dokumenter og andre viktige filer på Surface.

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.

Bruk OneDrive

Bruk OneDrive til å sikkerhetskopiere filer og PC-innstillinger. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kom i gang med OneDrive.

Bruke Fillogg

Du kan også bruke Fillogg til å sikkerhetskopiere filer automatisk. Hvis originalene er tapt, skadet eller slettet, kan du gjenopprette alle. Du kan også finne forskjellige versjoner av filene fra et spesifikt tidspunkt.

Før du kan begynne å bruke Fillogg til å sikkerhetskopiere filene, må du konfigurere en stasjon der filene skal lagres. Vi anbefaler at du bruker en ekstern stasjon eller nettverksplassering til å beskytte filene hvis datamaskinen slutter å fungere eller får andre problemer.

Artikkelen Konfigurere en stasjon for fillogg inneholder mer informasjon om dette.

Artikkelen Hva hvis noe går galt i filloggen? inneholder informasjon og hjelp om feilsøking av filloggen.