Back-ups maken van foto's, documenten en nog veel meer

OneDrive en Bestandsgeschiedenis zijn twee manieren om back-ups te maken van je foto's, documenten en andere belangrijke bestanden op je Surface.

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.

OneDrive gebruiken

Gebruik OneDrive om back-ups te maken van je bestanden, en zelfs je pc-instellingen. Voor meer informatie raadpleeg je Aan de slag met OneDrive.

Bestandsgeschiedenis gebruiken

Je kunt ook Bestandsgeschiedenis gebruiken om automatisch back-ups te maken van je bestanden. Als de oorspronkelijke bestanden verloren, beschadigd of verwijderd zijn, kun je ze allemaal terugzetten. Je kunt ook verschillende versies vinden van je bestanden op een bepaald tijdstip.

Voordat je Bestandsgeschiedenis gaat gebruiken om back-ups van je bestanden te maken, moet je een station instellen om bestanden op te slaan. We raden je aan een extern station of een netwerklocatie te gebruiken om je bestanden te beveiligen tegen een storing of een ander computerprobleem.

Zie Een station instellen voor Bestandsgeschiedenis voor informatie over het instellen van een station.

Zie Wat je kunt doen als er iets misgaat in Bestandsgeschiedenis voor het oplossen van problemen met Bestandsgeschiedenis en voor hulp