Säkerhetskopiera foton, dokument med mera

OneDrive och Filhistorik är två sätt att säkerhetskopiera bilder, dokument och andra viktiga filer på Surface.

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.

Använda OneDrive

Med OneDrive kan du säkerhetskopiera filer och datorinställningar. Mer information finns i Komma igång med OneDrive.

Använda Filhistorik

Alternativt kan du säkerhetskopiera filerna automatiskt med Filhistorik. Om originalen går förlorade, skadas eller tas bort kan du återställa allt. Du kan även hitta olika versioner av filerna från specifika tidpunkter.

Innan du kan börja använda Filhistorik för att säkerhetskopiera filer måste du konfigurera en enhet att spara filerna på. Vi rekommenderar att du använder en extern enhet eller en nätverksplats för att skydda filerna mot en krasch eller andra datorproblem.

Information om hur du konfigurerar en enhet finns i Konfigurera en enhet för Filhistorik.

Hjälp och information om felsökning för Filhistorik finns i Vad händer om något går fel i Filhistorik?