Etusivulle »

Kampanja on päättynyt.

Tulosta tästä linkistä kampanjakuponki ja toimita se meille täytettynä yhdessä ostostesi kuittikopion kanssa 1.3.2013 mennessä. Lisätiedot kampanjan Säännöt-sivulta.

1.

Osta Xbox 360 250GB -konsoli ja yksi seuraavista tuotteista: Halo 4, Forza Horizon, Dance Central 3, Nike+ Kinect Training tai 12kk Xbox LIVE® Gold -jäsenyys. Tarjous on voimassa 23.11.2012–31.1.2013 ostetuille tuotteille. Huomioi että molempien tuotteiden (eli Xbox 360 250GB -konsolin sekä oheistuotteen) pitää sisältyä samaan ostotapahtumaan, ja niiden pitää näkyä samassa kuitissa.

2.

Täytä kaupasta mukaan ottamasi kampanjakuponki tai tulosta kuponki täältä ja täytä se kokonaan. Ota kopio ostoskuitistasi.

Kampanjakupongissa kysyttävän Xbox-konsolin sarjanumeron (Serial Number) löydät konsolin takaosasta:

3.

Toimita kampanjakuponki kokonaan täytettynä yhdessä ostostesi kuittikopion kanssa 1.3.2013 mennessä osoitteeseen:

Microsoft Oy
Xbox Moneyback
Keilaranta 7
02150 Espoo

Merkitse kirjekuoreen ”Xbox Moneyback” (merkitsemättömia kirjekuoria ei huomioida)

4.

Maksu suoritetaan yksilöimällesi pankkitilille 10 viikon sisällä siitä, kun Microsoft Oy on vastaanottanut kuittikopion ja kampanjakupongin.

Kampanjan säännöt

Tarjous on voimassa 23.11.2012–31.1.2013 ja koskee tarjouksen voimassaoloaikana ostettua Xbox 360 250GB -konsolia, joka on ostettu yhdessä joko Halo 4:n, Forza Horizonin, Dance Central 3:n, Nike+ Kinect Trainingin tai 12kk Xbox LIVE® Gold -jäsenyyden kanssa. Tarjous koskee sekä Kinect-sensorilla että ilman varustettuja Xbox 360 250 GB -konsoleita. Tarjous koskee pelkästään Suomesta ostettuja tuotteita ja sen voi käyttää vain kerran kotitaloutta kohti. Jotta voit osallistua kampanjaan, molempien tuotteiden (eli Xbox 360 250GB -konsolin sekä oheistuotteen) pitää sisältyä samaan ostotapahtumaan, ja niiden pitää näkyä samassa kuitissa.

Jos lähetät kopion kuitista, josta yllä yksilöity ostostapahtuma näkyy ja täältä löytyvän kampanjakupongin kokonaan täytettynä Microsoft Oy:lle postitse osoitteeseen Microsoft Oy, Xbox Moneyback, Keilaranta 7, 02150 Espoo viimeistään 1.3.2013, kupongissa yksilöimällesi pankkitilille palautetaan 50 €. Maksu suoritetaan yksilöimällesi pankkitilille 10 viikon sisällä siitä, kun Microsoft Oy on vastaanottanut kuittikopion ja kampanjakupongin. Osallistuaksesi kampanjaan pyydämme sinua merkitsemään kirjekuoreen, jossa lähetät kuittikopion ja kampanjakupongin Microsoft Oy:lle, "Xbox Moneyback". Merkitsemättömiä kirjekuoria ei huomioida.

Microsoft Oy ei palauta lähetettyjä kuitteja tai kuittikopioita kampanjaan osallistuneille. Microsoft Oy ei vastaa puutteellisista, lukukelvottomista tai kadonneista lähetyksistä eikä ota niitä huomioon. Kampanjakupongissa pyydetty SWIFT/BIC-koodi identifioi pankkisi kansainvälisesti. IBAN-numero on ulkomaan maksuissa käytettävä muoto pankkitilisi numerosta. Kysy tarvittaessa lisätietoja pankistasi.

Voit myös olla yhteydessä Microsoft Oy:n asiakaspalveluun numeroon (09) 8171 0400 kampanjan tiimoilta. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe 8:30-17:00, puhelusta peritään paikallisverkkomaksu.

Henkilötietosi tallennetaan henkilörekisteriin, jonka rekisteriseloste on saatavilla täällä.

Rekisteriseloste

 

 

www.xbox.com www.facebook.com/xboxsuomi
© 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved. Microsoft, Xbox, Xbox 360, Xbox LIVE and the Xbox logos are trademarks of the Microsoft group of companies. All other marks and trademarks are properties of their respective owners. All rights reserved