Windows

    Пакет за јазичен интерфејс за Windows 7

    Сменете јазик:
    Пакетот за јазичен интерфејс (ПЈИ) за Windows 7 обезбедува делумно преведен Кориснички интерфејс за најчесто користените области на Windows 7

    Популарни преземања

    Loading your results, please wait...

    Бесплатни ажурирања за компјутерот

    • Безбедносни поправки
    • Софтверски ажурирања
    • Сервисни пакети
    • Хардверски двигатели