Amuletter: Søg, deling, start, enheder og indstillinger

De fem amuletter – Søg, Deling, Start, Enheder og Indstillinger – er genveje til almindelige opgaver og er altid tilgængelige i højre side af skærmen.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Gælder for

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Operativsystem:

Uanset hvor du er i Windows, hjælper amuletterne dig med at udføre de ting, du gør mest, f.eks. søgninger, deling af links og fotos, oprettelse af forbindelse til enheder og ændring af indstillinger. Hvad du kan gøre med amuletterne, kan afhænge af, om du befinder dig på startskærmen eller bruger en app – så prøv dig frem.

Sådan åbner du amuletter:

Berøring: Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på den, du vil bruge.
Mus: Flyt musemarkøren til øverste eller nederste højre hjørne på skærmen, og klik derefter på den amulet, du ønsker.
Tastatur: Tryk på en amulettast på et Surface Cover.

Du kan bruge dem til følgende:

• Amuletten Søg
    Søg. Søg efter alt. Du kan blot søge i den app, du er i (f.eks. finde en bestemt meddelelse i Mail), søge i en anden app (søge efter noget på internettet), eller du kan søge efter en app, indstilling eller fil på din Surface. Du kan få flere oplysninger under Sådan søger du.
  • Amuletten Deling
    Deling. Del filer og oplysninger med personer, du kender, eller send oplysninger til en anden app uden at forlade den app, du har åben. Du kan sende fotos til din mor via mail, opdatere din Facebook-status eller sende et link til dig app til din notetagningsapp. Du kan finde flere oplysninger under Dele fotos, links m.m..
  • Amuletten Start
    Start. Gå til startskærmen. Eller hvis du allerede er på Start, så fører denne amulet dig til den seneste anvendte app.
  • Amuletten Enheder
    Enheder. Brug alle de enheder, der er tilsluttet din Surface både kabelført og trådløst. Du kan udskrive fra en app eller streame film til dit tv.
  • Amuletten Indstillinger
    Indstillinger. Skift indstillinger for apps og din Surface. Du kan finde indstillinger, hjælp og oplysninger til den app, du er i, samt almindelige pc-indstillinger – netværksforbindelse, lydstyrke, lysstyrke, meddelelser, strøm og tastatur. Du kan få flere oplysninger under Tilpasse Surface og app-indstillinger.

Uanset hvor du er i Windows, hjælper amuletterne dig med at udføre de ting, du gør mest, f.eks. søgninger, deling af links og fotos, oprettelse af forbindelse til enheder og ændring af indstillinger. Hvad du kan gøre med amuletterne, kan afhænge af, om du befinder dig på startskærmen eller bruger en app – så prøv dig frem.

Sådan åbner du amuletter:

Berøring: Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på den, du vil bruge.
Mus: Flyt musemarkøren til øverste eller nederste højre hjørne på skærmen, og klik derefter på den amulet, du ønsker.
Tastatur: Tryk på en amulettast på et Surface Cover.

Du kan bruge dem til følgende:

• Amuletten Søg
    Søg. Søg efter alt. Du kan blot søge i den app, du er i (f.eks. finde en bestemt meddelelse i Mail), søge i en anden app (søge efter noget på internettet), eller du kan søge efter en app, indstilling eller fil på din Surface. Du kan få flere oplysninger under Sådan søger du.
  • Amuletten Deling
    Deling. Del filer og oplysninger med personer, du kender, eller send oplysninger til en anden app uden at forlade den app, du har åben. Du kan sende fotos til din mor via mail, opdatere din Facebook-status eller sende et link til dig app til din notetagningsapp. Du kan finde flere oplysninger under Dele fotos, links m.m..
  • Amuletten Start
    Start. Gå til startskærmen. Eller hvis du allerede er på Start, så fører denne amulet dig til den seneste anvendte app.
  • Amuletten Enheder
    Enheder. Brug alle de enheder, der er tilsluttet din Surface både kabelført og trådløst. Du kan udskrive fra en app eller streame film til dit tv.
  • Amuletten Indstillinger
    Indstillinger. Skift indstillinger for apps og din Surface. Du kan finde indstillinger, hjælp og oplysninger til den app, du er i, samt almindelige pc-indstillinger – netværksforbindelse, lydstyrke, lysstyrke, meddelelser, strøm og tastatur. Du kan få flere oplysninger under Tilpasse Surface og app-indstillinger.

Uanset hvor du er i Windows, hjælper amuletterne dig med at udføre de ting, du gør mest, f.eks. søgninger, deling af links og fotos, oprettelse af forbindelse til enheder og ændring af indstillinger. Hvad du kan gøre med amuletterne, kan afhænge af, om du befinder dig på startskærmen eller bruger en app – så prøv dig frem.

Sådan åbner du amuletter:

Berøring: Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på den, du vil bruge.
Mus: Flyt musemarkøren til øverste eller nederste højre hjørne på skærmen, og klik derefter på den amulet, du ønsker.
Tastatur: Tryk på en amulettast på et Surface Cover.

Du kan bruge dem til følgende:

• Amuletten Søg
    Søg. Søg efter alt. Du kan blot søge i den app, du er i (f.eks. finde en bestemt meddelelse i Mail), søge i en anden app (søge efter noget på internettet), eller du kan søge efter en app, indstilling eller fil på din Surface. Du kan få flere oplysninger under Sådan søger du.
  • Amuletten Deling
    Deling. Del filer og oplysninger med personer, du kender, eller send oplysninger til en anden app uden at forlade den app, du har åben. Du kan sende fotos til din mor via mail, opdatere din Facebook-status eller sende et link til dig app til din notetagningsapp. Du kan finde flere oplysninger under Dele fotos, links m.m..
  • Amuletten Start
    Start. Gå til startskærmen. Eller hvis du allerede er på Start, så fører denne amulet dig til den seneste anvendte app.
  • Amuletten Enheder
    Enheder. Brug alle de enheder, der er tilsluttet din Surface både kabelført og trådløst. Du kan udskrive fra en app eller streame film til dit tv.
  • Amuletten Indstillinger
    Indstillinger. Skift indstillinger for apps og din Surface. Du kan finde indstillinger, hjælp og oplysninger til den app, du er i, samt almindelige pc-indstillinger – netværksforbindelse, lydstyrke, lysstyrke, meddelelser, strøm og tastatur. Du kan få flere oplysninger under Tilpasse Surface og app-indstillinger.