Synkronisere dine indstillinger og favoritter

Når du bruger den gratis Microsoft-konto til at logge på med, kan apps og indstillinger følge dig fra pc til pc.

En Microsoft-konto – en mailadresse og adgangskode – gør det muligt for dig at logge på en pc eller Surface, der kører Windows 8.1 eller Windows RT. Når du logger på med en Microsoft-konto, har din pc forbindelse til skyen, og mange af de indstillinger, præferencer og apps, der er tilknyttet din konto, vises, uanset hvor du er.

Fordele ved brug af en Microsoft-konto

• Dine personlige indstillinger synkroniseres automatisk online og mellem de pc'er med Windows 8.1 og Windows RT 8.1, som du bruger. Det omfatter ting som dine temaer, sprogindstillinger, browserfavoritter og historik samt indhold til Microsoft-apps og -tjenester.
  • Dine venners kontaktoplysninger holdes automatisk opdateret fra steder som Outlook, Facebook, Twitter og LinkedIn.
  • Du kan få vist og dele fotos, dokumenter og andre filer fra steder som OneDrive (tidligere SkyDrive), Facebook og Flickr.
  • Du kan søge efter, købe og downloade apps fra Windows Store og bruge dem på pc'er, der kører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1.

Vælg, hvilke indstillinger der skal synkroniseres på tværs af pc'er

Vigtigt!
Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Du kan finde flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.
Trin 1:  Log på med din Microsoft-konto.
Trin 2:  Du kan finde ud af, om du allerede har en Microsoft-konto eller konfiguere en, under Alt om Microsoft-konti.
Trin 3:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 4:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 5:  Tryk eller klik på OneDrive, og tryk eller klik derefter på Synkroniser indstillinger.
Trin 6:  Tryk eller klik på Synkroniser dine indstillinger på denne pc for at slå den til.
Trin 7:  Vælg de indstillinger, du vil synkronisere.
Tip!

Du kan få hjælp til at bestemme, hvilke indstillinger der skal synkroniseres, under Synkronisere indstillinger mellem pc'er med OneDrive.