Trace Id is missing
Gå till huvudinnehåll
Surface
AI är här för att stanna Vi presenterar de ultimata Copilot+ PCs från Microsoft Surface, som drivs av Snapdragon® X Elite- och Plus-processorer.1 Det här är den nya Surface Pro Det här är nya Surface Laptop
Otrolig hastighet och livslängd kombineras med banbrytande AI-upplevelser och karakteristisk Surface-design.
  • * Microsoft 365 och en del tillbehör och programvara säljs separat. Funktioner och apptillgänglighet kan variera beroende på region.
  • [1] Produkt för förlansering visas – kan komma att ändras.

Copilot för Microsoft 365 säljs separat.

Tangentbord säljs separat. Använd Copilot-tangenten med Windows 11-enheter som stöds; funktionens tillgänglighet varierar beroende på enhet och marknad, se aka.ms/KeySupport.

Följ Surface

Dela den här sidan