Windows

  Пакет за јазичен интерфејс за Windows 7

  Сменете јазик:
  Пакетот за јазичен интерфејс (ПЈИ) за Windows 7 обезбедува делумно преведен Кориснички интерфејс за најчесто користените области на Windows 7

  Популарни преземања

  Loading your results, please wait...

  Бесплатни ажурирања за компјутерот

  • Безбедносни поправки
  • Софтверски ажурирања
  • Сервисни пакети
  • Хардверски двигатели