Прескокнете до главната содржина
  Пријавување
  Windows

  Пакет за јазичен интерфејс на Windows 8.1 (LIP)

  Сменете јазик:
  Пакетот за јазичен интерфејс на Windows 8.1 (LIP) обезбедува делумно локализиран кориснички интерфејс за најчесто користените области на Windows 8.1.

  Популарни преземања

  Loading your results, please wait...

  Бесплатни ажурирања за компјутерот

  • Безбедносни поправки
  • Софтверски ажурирања
  • Сервисни пакети
  • Хардверски двигатели