Windows

  Пакет за јазичен интерфејс за Windows Vista

  Сменете јазик:
  Пакетот за јазичен интерфејс (ПЈИ) за Windows Vista обезбедува делумно преведен Кориснички интерфејс за најчесто користените области на Windows Vista.

  Популарни преземања

  Loading your results, please wait...

  Бесплатни ажурирања за компјутерот

  • Безбедносни поправки
  • Софтверски ажурирања
  • Сервисни пакети
  • Хардверски двигатели