Falas
Ky aplikacion kërkon versionin më të fundit të Microsoft Edge.
Falas

Përshkrimi

A e njihni lojën e kujtesës në të cilën ka çifte figurash dhe duhet të mbani mend ku janë çiftet që përputhen? Epo në lojën falas, ju luani kundër kundërshtarëve në internet. Konkurroni me kundërshtarët në internet për të zbuluar se kush ka kujtesën më të mirë dhe përmirësoni renditjen tuaj!

Pamjet e çastit

Informacione shtesë

Publikuar nga

Player22.com

Data e publikimit

21.9.2023

Madhësia e përafërt

1,47 MB

Klasifikimi sipas moshës

Për 12 vjeç e lart


Ky aplikacion mund

Hap të gjithë skedarët, pajisjet periferike, aplikacionet, programet dhe regjistrin
Qasja në lidhjen tënde të internetit
Microsoft.storeFilter.core.notSupported_8wekyb3d8bbwe

Instalimi

Merre këtë aplikacion kur të kesh hyrë në llogarinë tënde të Microsoft dhe instaloje në deri në dhjetë pajisje me Windows 10.

Gjuha e mbështetur

English (United States)Raportoje këtë produkt

Hyr për ta raportuar këtë lojë te Microsoft
Raporto këtë produkt për përmbajtje të paligjshme

Përjashtimi ligjor

Ky shitës ka vërtetuar se do të ofrojë vetëm produkte ose shërbime që përputhen me të gjitha ligjet në fuqi.