Podrška za Project

Pronađite odgovore na najčešća pitanja o programu Project, uključujući Project Online Essentials, Project Plan 1, Project Plan 3, Project Plan 5, Project Professional i Project Standard.

A desk with a computer monitor displaying a new Project window in Microsoft Project

Zajednica i resurs podrške za Project

Bezbednost i usaglašenost

Centar za pouzdanost je mesto putem kojeg delimo informacije o svojim inicijativama i temama vezanim za bezbednost i usaglašenost.

TechNet za Project

TechNet je ključno mesto za IT stručnjake jer obiluje tehničkim uputstvima, softverom, video zapisima, belim knjigama, forumima i mnogim drugim sadržajima.

FastTrack za Project

FastTrack vam pomaže da uspešno pređete na Microsoft 365. Saznajte više o uslugama za početak korišćenja i povećanju poslovne vrednosti.

UserVoice za Project

Unesite predloge za Project Desktop, Project Server i Project Online i glasajte za ideje drugih ljudi.

Office centar za projektante

Posetite centar za projektante da biste dobili dokumentaciju, primere kodova i najnovije vesti iz zajednice projektanata.

Dodatni resursi za Project

Project blog

Saznajte najnovije informacije koje Project tim objavljuje na blogu programa Project. Pogledajte resurse, video zapise, alatke i savete za Project, kao i još mnogo toga.

Project u usluzi Facebook

Povežite se sa zajednicom posvećenih menadžera projekata. Pronađite savete i trikove, ispravke proizvoda i zanimljiv sadržaj.

Najčešća pitanja

|

Za instaliranje programa Project Professional 2019 i Project Standard 2019 neophodan je Windows 10 ili novija verzija. Project Plan 3 radi na operativnim sistemima Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 i Windows 7 sa servisnim paketom 1. Saznajte više o sistemskim zahtevima ovde.

Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Mozilla Firefox (poslednja objavljena verzija i ona neposredno pre nje), Apple Safari (poslednja objavljena verzija) i Google Chrome (poslednja objavljena verzija).

Project Plan 3 možete da instalirate na najviše pet računara.

Možete da se povežete sa nama na forumima o programu Project kao što su blog o programu Project na sajtu Tech Community i UserVoice za Project.

Osnovne funkcije oba proizvoda iste su nakon prve kupovine. Međutim, Project Plan 3 uvek vam pruža najnoviju verziju programa Project. Project Professional ima stalnu licencu. Kada se aktivira, softver neće isteći. Da biste koristili Project Online klijent za računare, potrebno je da imate aktivnu pretplatu na Project Plan 3 ili Project Plan 5.