Trace Id is missing

Microsoft Project

Upoznajte jednostavan, napredan i redizajniran Project za sve.

Budite organizovani, fokusirani i zadržite kontrolu. Hrabro se uhvatite u koštac sa malim, ali i velikim projektima. Možda ste menadžer projekta, a možda i niste, ali sada možete da budete šef bilo kog projekta uz moćnu aplikaciju koja se lako koristi.

Moć jednostavnog upravljanja projektima

Osoba sedi za stolom i koristi laptop

Lako za početak, jednostavno za korišćenje i obrnuto

Radite pouzdano sa moćnom alatkom za upravljanje projektima koja pojednostavljuje i olakšava početak rada i upravljanje projektima.

Osoba sedi sama i koristi tablet.

Pojednostavite zahtevne projekte

Čak i složeni projekti su lakši za upravljanje kada možete da odaberete metode i alatke koje najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Osoba koja nosi bežični uređaj u uhu sedi za stolom i učestvuje u video ćaskanju sa drugim učesnikom na laptopu.

Microsoft Project i Microsoft Teams, moć dve aplikacije

Koristite Project i Teams da biste omogućili jačanje saradnje i upravljanje projektima, uključujući deljenje datoteka, ćaskanje, sastanke i još mnogo toga.

Osoba drži šoljicu za kafu, sedi za malim stolom i koristi Surface Pro 6

Sarađujte bez potrebe da budete fizički zajedno

Radite zajedno na projektima čak i ako ste na različitim kontinentima. Omogućite svim članovima tima da istovremeno ažuriraju zadatke da biste mogli da obavite više posla zajedno.

 

Budite u toku bez napora

Lako planirajte projekte pomoću dinamičkog planiranja, zasnovanog na neophodnom zalaganju, trajanju projekta i dodeljenim članovima tima.

 

Poboljšanje uvida i rezultata pomoću poslovnog obaveštavanja

Pravite interaktivne kontrolne table za prikaz opšteg statusa i dubinski pretražite detalje projekata i programa pomoću Power BI* vizuelizacije.

Dve osobe koje sede za radnom stanicom i gledaju u monitor

Primenjujete moć inovacije

Stvarajte iskustva za stone računare ili mobilne uređaje i lako kreirajte automatizovane tokove posla. Sve to sa prilagodljivom, bezbednom platformom izgrađenom na sistemu Azure, svetski priznatom oblaku za preduzeća.

Prvi koraci uz Project

Pratite Project

*Prodaje se zasebno.

Pratite Microsoft 365