Upravljanje portfolijima projekata

Optimizujte da biste dobili željene rezultate.

Iskoristite moć upravljanja portfolijom projekata (PPM) za efikasno planiranje, određivanje prioriteta i upravljanje ulaganjima u projekte i portfolije.


Podsticanje optimizacije portfolija

Lako napravite modele različitih scenarija portfolija da biste utvrdili najbolji strateški plan. Odmerite predloge projekta u odnosu na strateške podsticaje i uzmite u obzir ograničenja troškova i resursa.

Device with Project file open showing reports and graphs
Device showing Project Roadmap timelines

Postignite krupni plan za programe i projekte

Objedinite portfolije, programe i projekte u svojoj organizaciji u vizuelni, interaktivni plan radi postizanja šire vidljivosti.1

Pretvorite podatke projekta u primenljive uvide

Delite ugrađene izveštaje kao što je „burndown“ grafikon ili Power BI kontrolne table kako bi svi bili na istoj talasnoj dužini. Izvorni OData vam omogućava brzo objedinjavanje podataka portfolija za napredno izveštavanje.2

Device screen showing a portfolio dashboard in Power BI
Device screen showing Project Center in Microsoft Project

Sistematska procena predloga

Uhvatite i procenite ideje za projekat sa bilo kog mesta u organizaciji. Koristite standardizovan proces koji pruža detaljne poslovne slučajeve i projektne povelje na pregled.

Vođenje poslovanja

Prilagodite potrebe upravljanja portfolijom tako da odgovaraju potrebama vaše organizacije i skratite vreme reklamiranja.

Two people look at the screen of a Surface Book in Studio Mode. The seated person is holding a stylus, and the person standing is pointing at the screen while holding a closed Surface.

Pratite Project

Pratite Project u usluzi LinkedIn

Pratite Project u usluzi Twitter

Pratite Project u usluzi Facebook

Pratite Project blog

1 Plan je dostupan samo uz Project Plan 3 i Project Plan 5.
2 Power BI licencu ćete možda morati da kupite zasebno za određene scenarije. Za više informacija pogledajte Project Online opis usluge. Prodaje se zasebno.